![]() |
Duanin Gucu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duanin GucuArkadaslar ben bi dini kitapta her surenin hadimleri oldugunu ve o hadimlerin o sureyi okudugunuzda o gun biseyler yaptigini okudum ![]() ![]() Ben 21 yasindayken (su anda 32 yasindayim) bunu okudum ve o zaman hayallerim vardi ![]() ![]() ![]() Duyduguma gore gunde 1 ayetel kursi kazadan beladan korur, 1 fatiha allaha yaklastirir, ihlas duanin kabul olmasini saglar insani amacina yakinlastirir, felak nazardan korur, nas cin serrinden korur, ayetel kursi kazadan beladan korur, diye okudum ![]() ![]() Dikkatimi ceken bu dualari okumaya baslayinca hemen oyle 1 haftada hatta 2 hatfada bisey olmuyo ama gercekten o kadar buyuk degisiklikler olmaya basladi ki hayatimda ![]() ![]() ![]() Yani butun hayal ettigim seyler inanilmaz bi sekilde birinin baskasina baglamasi sonucunda boyle gerceklesti ve inanilmaz paralar kazandim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben herkese tavsiye ediyorum yukarida yazdigim dualar en keskin muska ya da buyuden bile daha keskindir bana istedigim herseyi verdiler ![]() ![]() ![]() ![]() Gercekten onemsememezlik etmeyin tutuyo bu dedigim dualar |
![]() |
![]() |
|