Alkol Kontrolü |
|
|
#1 |
|
Equinox
|
Alkol KontrolüTrafik memurları bir gün, trafik kontrolü yapıyorlarmış karşıdan gelen temel ile fadime�yi gören komiser hemen arabayı durdurmuş ikisini de emniyetkemeri takılmış görünce,- ya beyefendi bu gün yaptığımız kontrolde tek emniyet kemerini takan çift sizsiniz, bu yüzden size 500 milyon ödül veriyoruz der "ama merak ettik bu parayla ne yapacaksınız temel sevinçle- "ne yapacağım hemen gidip kendime bir ehliyet alacağum der komiser şaşkın şaşkın- "ne ehliyetiniz yok mu der, fadime olayı toparlamak için, kusura bakmayın memur bey temel içince ne dediğini bilmez� der komiser daha da şaşkınlıkla- "ne bir de içkili misiniz diye haykırır arkadan yaşlı adam öne atılır ve- "ben demiş idum çalıntı arabayla yola çıkmayalum başumuza bi iş gelir diye komiser neye uğradığını şaşırmışken, bagajdan atlayan idruste koşa koşa gelerek- "ne oldi geçtuk mi sınırı"der
|
|
#3 |
|
bonsoir
|
Cevap : Alkol Kontrolüçok güzelmişşş ama daha önce verilmişti bu ödül alan fıkra adında:sm_wink: |
|
Cevap : Alkol Kontrolü |
|
|
#4 |
|
saw
|
Cevap : Alkol Kontrolükardeş gerçekten güzel fıkra emeğine sağlık |
|
Cevap : Alkol Kontrolü |
|
|
#5 |
|
dam99
|
Cevap : Alkol Kontrolügüzeldi sürükleyici bir fıkra saol
|
|
#6 |
|
efobedo
|
Cevap : Alkol KontrolüxDD çok komikkk
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yok![]() ![]() Bu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
|
|
|