Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cesur, filmi, görüşleri, kemancı, ziyaretçi

50 Cesur Kemancı Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

50 Cesur Kemancı Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* 50 Cesur Kemancı Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2

elif toker

16062007 21:50:00

çok güzel ir filmizledikten sonra sürekli aradım fakat ulamadım ir şekilde arşivime ilave etmek istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuzteşekkürler

murat yıldırım

29092006 00:53:00

aslında filmi izlemedim,ama ir filmde wes craven'ın adı geçiyorsa oynumuz kıldan ince,arkadaşların görüşleri ilgimi çekti ende filmi kesinlikle izleyeceğim,irde arkadaşlar filmin soundtrack müziği harika N'sync gruunun söylediği parça music of my heart dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim

kadir oz

11012006 15:07:00

encede muhteşem ir film, filmin vcd yada dvd sine ulaşmaya çalışıyorum ana yardımcı olailecek iri varsa çok mutlu olurum

-

SAYDOSAN

06122005 13:44:00

kusura akmayin, filmlere ait yorum yapailmem icin fragmanlari izlemem gerekiyor lutfen yardimci olurmusunuz tesekkurler

rojda idil arslan

03042005 16:45:00

ence çok güzel dünyaya öğretmen gözüyle akmış olduk

7

yaren kaya

01042005 13:45:00

çok güzel ir filmdi insanın istedikten sonra neler yapaileceği ispatlayan azimli ir öğretmen hikayesiİnanılmaz ir şekilde etkiledi eni

çoooook güzeldi

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com