08-14-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Devrim Araaları Filmi Ziyaretçi Görüşleri
* Devrim Araaları Filmi Ziyaretçi Görüşleri
2
3
Mina DERELİ
11 12 2008 13 00
Mükemmeldi Her şey çok güzel ayarlanmıştı Mutsuzluk ve sevinç zamanında çok güzel işe yaradı
erna Aktan
05 12 2008 15:31:00
gerçekten harika ir film mükemmellll u filmi mutlaka izleyin ve neler yapaileceğimizi görün ve filmde selçuk yöntemin dediği gii 'Türkiye'de her aşarı cezasız kalmaz' taki kalsaydı sanayi ve iktisadi anlamda ne kadar güçlü olurduk 
deniz toptaş
26 11 2008 10 00
yapılmış en kaliteli Türk filmlerinden iri olarak değerlendiriyorum kadro zaten mükemmel geçmiş ve günümüz Türkiyesini çok iyi yansıtmışlar muhakkak izlenilmesi gereken ir film
irem yıldız
17 11 2008 16:10:00
çok iyi film olmuş hem oyunculuk adına hem de senaryo adına çok etkileyiciydi izlemeyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim eminim pişman olmayacaklardır 
Nuray Şencan
16 11 2008 20:25:00
Filmi çok aşarılı uldum ve eğendim,oyuncular çok kaliteli ve performansları tam rollerini veriyor İnsana işte tarihi elgesel türde ir film öyle yapılıyor dedirttiriyor Ayrıca o döneme ait ilmediğimiz şeyleri de öğreniyor insan Müthiş ir dostluk, hiç ir çıkar gözetmeden vatanı için çalışan inanmış ir grup ,ama aynı zamanda çalışmanın, ilimin ve inancın her devirde olduğu gii nasıl önünün kesildiği de çok güzel vurgulanmış Tavsiye ederim   
7
Sevda Kaya
06 11 2008 21:49:00
Kötü değil kesinlikle yalnız üyük eklentiler hüsranla sonuçlanailir oyuncu kadrosu sağlam diyaloglar iyi hatta işlenen konunun ciddi olmasına karşın komik sahneler var yalnız o meclis sahnesi çok çok çok ama çok yapmacıktı manzaranın gerçek olmadığı o kadar elli ki   film ittiğinde o sahneye dönüp ir daha akmamışlar sanırım fakat yine de işlenen konu itiariyle ve azı şeyleri sorgulamnıza neden olduğu için zaman kayı değil 
nioe
04 11 2008 03:59:00
arkadaşlar, sırf u filmi öveilmek için u siteye kaydoldum  her Türk vatandaşının u fili izlemesi gerek izi yönetmiş ve yönetmekte olan kişiliksiz kişilerin inançsızlıkları,vatana hizmet etmek yerine ihanet etme noktasına gelmeleri enim yüreğimi urktu  gidin ve izleyin, gerçekten pişman olmayacaksınız 
9
tarumar oz
03 11 2008 11:30:00
Son 1 yildir izledigim en iyi film,,, superr, kesinlikle odediginiz paranin karsiligini tam olarak aliyorsunuz, tek elestirecegim nokta duygu ve dusuncelerin ifade edilmesinde sigara cok kullanilmis daha az olailirdi, filmde sigara icmeyen yoktu iyi seyirler,,,
meral can
02 11 2008 23:56:00
u filmi ugün izledim süper harika ir film izlemenizi tavsiye ederim   hafta içide mustafayı izlemeye gideceğim
sevgi molva
29 10 2008 18:58:00
Çok aşarılı  Mutlaka görülmesi gerekli ilmediğim pekçok yönü varmış u konunun meğerse  
cagla dag
29 10 2008 16:33:00
Çok güzel ir filmdi Herşeyiyle etkileyiciydi Umarım herkes izlemeye gider Kadro çok güzel özellikle elirtmek istiyorum,çok çok güzel cümleler var içinde dikkatle seyredilmeli ence 'devrim adıyla ir araanın yürümesine u ülkede izin vermezler'gii
eda hallacoglu
27 10 2008 21:58:00
cok gusel ır fılmdı: oyuncular, konu, muzık  cok duygulandımm  ır seye aslarken ınanmanın ne derece onemlı oldugunu u fılmle ır kez daha anladım fılmden cıktıgımda ıcımde cok uruk ır duygu vardı  tesekkur ederım tolga ornek, murat dişlı ve tum ekıp    'keleek'
Ece Kandemir
26 10 2008 08:54:00
Türk kompleksi ile hareket eden herkesin izleyip kendine ir şeyler çıkarması gereken ir film Konusu kadar anlatımı da ir harikaydı Oyuncular için söylenecek söz zaten yok Önyargılı davranmayın, izleyin çok eğeneceksiniz
1
hüseyin türkyılmaz
14 10 2008 23:06:00
yazık gerçekten çok yazık neden gerçekleri u insanlardan saklıyosunuz siz sanıyomusunuz ki gerçekleri u millet öğrenemicek elki size okuma yazma öğretmemişler elkide istemediğiniz yerleri okumadan görmeden geçeiliyosunuz u tarihe mal olmuş gerçekler olsa ile 1960 yılında, İstanul Teknik Üniversitesi Motor Kürsüsü öğretim üyesi olduğunu ve Ankara'da yapılan Sanayi Kongresi'nde Türkiye'nin kendi otomoilini yapaileceği fikrini ilk defa ortaya atan, 'Zamanın ihtilal hükümeti, Eskişehir Demiryolları CER Farikası'nı emrine verilen ve uradaki Türk mühendis ve işçilerle el ele vererek, Türkiye'nin ilk ve tek 'Devrim' adlı yerli otomoilini üreten kişinin gerçekten kim olduğunu ilmiyosunuz ölemi peki size en söleyeyim u kişi sizin ve sizin sponsorlarınızın ( doğuş otomotiv, koç aillanz, garantı ankası p castrol ) elkide sevmediği kişi evet u kişi NECMETTİN ERAKAN
ismail çağlar
15 09 2008 16:39:00
ence Türk sinema tarihnin en güzel filmlerinden ir tane si olucak, süper ir kadro, konu harika,görüntü harika emeği geçen herkese çok teşekkürler
S
2
3
Kaç Para Kaç
Drama
İtiraf
Drama,
Çamur
Drama,
eş Vakit
Drama
Kaç Para Kaç