Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evliliği, hikayeler, pekmez, sandım, yaşanmış

Evliliği pekmez sandım Yaşanmış hikayeler 3.

Eski 05-15-2008   #1
bonsoir

Evliliği pekmez sandım Yaşanmış hikayeler 3.

Eveeettt dostlar evliliğe dair yaşanmış hikayelerimize devam ediyoruzzzBu gün kü hikayemiz BİR KİLO PATATES bakalım bu hikayedeki eşlerin sorunu nedir,nasıl bir çözüm bulmuşlar

BİR KİLO PATATES

Şeyda yatak odasına girince yatağın üstünde bir buket gül gördü"Enver bana gül almış"deyi geçirdi içindenMadem bana gül almış neden kendisi getirip vermedi diye aklına geldi ve bir anda neşesi kaçtı

Elindeki güllerle ENverin yanına gitti
-EnVEr bana gül almışsın teşekkür ederimÇok mutlu oldum
-Bir şey değil üstteki caddede gül satan bir kadın vardı ,bende sana gül alayım dedim
Enver konuşurken başını gazeteden hiç kaldırmamıştıCeyda buna çok sinirlenmişti

-Manavın önünden geçiyordum maydonozları görünce alayım bari dedim,dedi ŞeYDa onun ses tonunu taklit ederekAynen böyle söylüyorsun EnVEr Gül almışsın gül,maydonoz değil Şunu romantik bir şekilde bana verebilirsin

Enver sakin sakin ŞEYda ya bakıyorduYavaş ve dalga geçer bir ses tonuyla

-Bu kadar sinirleneceğini bilseydim,gül almazdım,bEnde sevinirsin sanmıştımdedi

-Beni hiç anlamıyorsun dedi ŞEyda
-Hayır gayet iyi anlıyorum,asil sen beni anlamıyorsun

Şeyda şaşırmıştıBiraz sakinleşti
-Demek ben seni anlamıyorum o zaman anlat bana kendini Dedi ŞEYdA

-EnvER de oturdu gayet ciddi bir ses tonuyla konuşmaya başladı
-Bak derdimi sana bir örnekle anlatayım

Ben cebimdeki bütün paramı veriyorum ve karşılığında 1 kg pATAtes alıyorumYemek yap diye sana veriyorumAma sen ne yapıyorsun Neden 1 kg patates aldın diye kızıyorsunOysa benim 2 kg patates alacak param yokkOlanın hepsini vermişim zaten

-Yani sen bana benden bu kadar ,fazlasını bekleme diyorsun öylemi?
-EvEt AYNEN ÖYLE Ne kadar verebiliyorsam o kadarla mutlu olamazmısınNeden çok şey bekliyorsun benden
CeYDA hiç cevap vermedi,çünKÜ o çok şey beklediğini düşünmüyordu

-Bende senin beklentilerine cevap vermeyi çok isterimSeni hep mutlu görmeyi yüzünün hep gülmesini isterim ama olmuyorBen soğukkanlı bir adamım,benim ailemde öyleydi babam anneme 1 kez bile çiçek aldığını görmedimBirbirlerine bile yabancıyla konuşuyorlarmış gibi konuşurlardıBelki onlarda görseydim bende öyle yapardım
-Tamam işte bak sen ailenden görmemişsin bari sen çocuklarımızın yanında bu gülleri verseydin,onlarda ilerde biz ailemizden görmedik demezlerHep bizim tartışmalarımıza şahit oluyorlarBizi hep tartışan anna-baba olarak hatırlayacaklar büyüyünceŞimdi biz onlara önek oluyoruz
-BenDE bunun için artık seninle kavga etmek istemiyorumOnlara iyi örnek olmaya çalışalımBen elimdekileri,cebimdekileri vereyim sen de Lütfen daha fazlasını isteme
-Gerçekten çok şey mi istiyorum?

-Hayır belki çok şey istemiyorsun ama yapım bu benim senin istediğin gibi olamam ,değişememBiliyorum arkadaşlarında görüp özeniyorsun,,bizde aynı şeyleri yaşayalım istiyorsun Ahmet gibi gün içinde karısına aşk mesajları gönderecek biri değilimCelal gibi başkalarının yanında karısına iltifat eden biri değilimolamam yapım bu

eVET onların güzel davranışları var gördüğün ,ama BeNİMde senin görmediğin iyi özelliklerim varLÜtFEn benim iyi yönlerimi görmeye çalışO zaMAn ikimizde mutlu oluruz

ŞeYDa bir süre konuşmadı ENveRİn söylediklerini düşündü Kocası iyi bir insandıBelki romantik değildi ama iyiydiAdamcağız kendi halinde evinde ve çocukları ileydiŞEydA Tepesinde sürekli dırdır etmese evde kavgada olmayacaktıBütün sorun CEydA nın beklentileri yüzünden oluyorduGaLİba daha az istemeyi öğrenmeliydiÇÜNkÜ İSTEDİKÇE DAHA MUTSUZ OLUYORDU EŞİNİ DE MUTSUZ EDİYORDU

EnVEr eşine bakıp ne düşündüğünü merak ediyordu ,

-HakLIsın aslındaTamam bundan sonra beklenti yokSeni olduğun gibi kabul edeceğimdedi:img-blush2:

EnVEr derin bir nefes aldı Sorunun tatlıya bağladığına sevinmiştiŞeYDA çiçekleri aldı
-Solmadan gülleri bir vazoya koyayımDEdi
Mutfağa gitti sofrayı hazırladıama kafasına bir soru takıldıve dayanamayıp ENver e söyledi

-Aşkım haklısın ama elinde bir kg patates var hepsinide bana veriyorsun ama hani diyorum belki sevdiğini mutlu etmek için biraz gayret edemezmisin ,?Eşten dosttan biraz borç alarak biraz daha patates alamazmısın
-Nasıl yani!!!!!
-Sen diyorsunki elimde bu var Bende diyorum ki biraz daha gayret göstersen değişebilirsin hiç çaba göstermiyorsun elindekileri artırmak için:img-tomato:

Enver ne demek istediğini ancak anlayabilmişti "ErkEn seVİNmişiM Yeinden BAşa döndük diyerek canı sıkıldı:wallbash:

SEvgi İLE ,bULANık Ve TOrtulU suLAR Arı Ve DUru HAle geliRRR:38:38

SeVgi KaLBi BEsler sevdiğiniz söylemekten çekinmeyinnn

4yaşanmış hikayemiz ( BAŞAĞRISI ) DE buluşmak dileğiyle SEVgiYLE kalın dostlar:56:58

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com