![]() |
Evliliği pekmez sandım Yaşanmış hikayeler 3. |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() Evliliği pekmez sandım Yaşanmış hikayeler 3.Eveeettt dostlar evliliğe dair yaşanmış hikayelerimize devam ediyoruzzz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BİR KİLO PATATES Şeyda yatak odasına girince yatağın üstünde bir buket gül gördü ![]() ![]() ![]() Elindeki güllerle ENverin yanına gitti ![]() -EnVEr bana gül almışsın teşekkür ederim ![]() ![]() -Bir şey değil üstteki caddede gül satan bir kadın vardı ,bende sana gül alayım dedim ![]() Enver konuşurken başını gazeteden hiç kaldırmamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() -Manavın önünden geçiyordum maydonozları görünce alayım bari dedim,dedi ŞeYDa onun ses tonunu taklit ederek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Enver sakin sakin ŞEYda ya bakıyordu ![]() ![]() ![]() -Bu kadar sinirleneceğini bilseydim,gül almazdım,bEnde sevinirsin sanmıştım ![]() ![]() -Beni hiç anlamıyorsun ![]() -Hayır gayet iyi anlıyorum,asil sen beni anlamıyorsun ![]() ![]() Şeyda şaşırmıştı ![]() ![]() -Demek ben seni anlamıyorum o zaman anlat bana kendini ![]() -EnvER de oturdu gayet ciddi bir ses tonuyla konuşmaya başladı ![]() -Bak derdimi sana bir örnekle anlatayım ![]() ![]() ![]() Ben cebimdeki bütün paramı veriyorum ve karşılığında 1 kg pATAtes alıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Yani sen bana benden bu kadar ,fazlasını bekleme diyorsun öylemi? -EvEt AYNEN ÖYLE Ne kadar verebiliyorsam o kadarla mutlu olamazmısın ![]() ![]() ![]() CeYDA hiç cevap vermedi,çünKÜ o çok şey beklediğini düşünmüyordu ![]() -Bende senin beklentilerine cevap vermeyi çok isterim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Tamam işte bak sen ailenden görmemişsin bari sen çocuklarımızın yanında bu gülleri verseydin,onlarda ilerde biz ailemizden görmedik demezler ![]() ![]() ![]() ![]() -BenDE bunun için artık seninle kavga etmek istemiyorum ![]() ![]() ![]() -Gerçekten çok şey mi istiyorum ![]() -Hayır belki çok şey istemiyorsun ama yapım bu benim senin istediğin gibi olamam ,değişemem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eVET onların güzel davranışları var gördüğün ,ama BeNİMde senin görmediğin iyi özelliklerim var ![]() ![]() ![]() ŞeYDa bir süre konuşmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EnVEr eşine bakıp ne düşündüğünü merak ediyordu , -HakLIsın aslında ![]() ![]() ![]() ![]() EnVEr derin bir nefes aldı ![]() ![]() ![]() -Solmadan gülleri bir vazoya koyayım ![]() ![]() Mutfağa gitti sofrayı hazırladı ![]() ![]() ![]() -Aşkım haklısın ama elinde bir kg patates var hepsinide bana veriyorsun ama hani diyorum belki sevdiğini mutlu etmek için biraz gayret edemezmisin ,?Eşten dosttan biraz borç alarak biraz daha patates alamazmısın ![]() -Nasıl yani!!!!! -Sen diyorsunki elimde bu var ![]() ![]() ![]() Enver ne demek istediğini ancak anlayabilmişti "ErkEn seVİNmişiM Yeinden BAşa döndük diyerek canı sıkıldı ![]() ![]() ![]() SEvgi İLE ,bULANık Ve TOrtulU suLAR Arı Ve DUru HAle geliRRR:38:38 SeVgi KaLBi BEsler sevdiğiniz söylemekten çekinmeyinnn 4 ![]() |
![]() |
![]() |
|