![]() |
tuna tabu ... aşkın ölüm kokuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
kakalak
|
![]() tuna tabu ... aşkın ölüm kokuyorSessiiz ![]() ![]() ![]() ![]() Kör sağı geceler ![]() ![]() Derdim çooook, Dermanım beter ! Gözüm yoktu hiç bişeyde ![]() ![]() Tek dileğim saklıydı sevginde ![]() ![]() Onu da aldın !! Çektin gittin !! Beni yaban ellerde ezdin geçtin ![]() ![]() (BUNA HAKKIN YOKTU allahın aşkına bir kez doğru söyle hiç mi hatrımda yok o yalan kalbinde beni öldürsünler vermesin ellere diyen sen değilmiydin? Şimdi sen yoksun ![]() ![]() Ben ![]() ![]() Ben ![]() ![]() Çıkmazlardayım !! Yolumu bulsamda, Kendim karalıktayım ![]() ![]() Acımasız o hasret sırtımdan vuruyor !! AŞKIN ÖLÜM KOKUYOR !! |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : tuna tabu ... aşkın ölüm kokuyor |
![]() |
![]() |
#2 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : tuna tabu ... aşkın ölüm kokuyorpek beğenmedim ama emeğine sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
atalay
|
![]() Cevap : tuna tabu ... aşkın ölüm kokuyorallahın aşkına bir kez doğru söyle hiç mi hatrımda yok o yalan kalbinde bak ne güzel demiş :))) valla ben tuttum bu elemani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kakalak
|
![]() Cevap : tuna tabu ... aşkın ölüm kokuyorgitarı çalan aytuğ tuna sölüo zaten amatör 1000 bestesi var istesemde buraya atamam hepsini işn bi kaç video atıcam |
![]() |
![]() |
|