![]() |
Destere Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Destere Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Destere Filmi Ziyaretçi Görüşleri &lt&lt önceki sayfa S 2 3 1 ARKEOLOG 02 ![]() ![]() u film gerçekten oldukça erat desem doğru olur ![]() ![]() 1 duygu gençağ 30 ![]() ![]() gerçekten u kadar üyük ir saçmalık olmazki yaancı ülkelerin yaptığı filmleri çalarak komediye çevirmek istiyorlar ama hiç eceremiyorlar ![]() 1 afife arslan 30 ![]() ![]() filme verilen emekten dolayı 5 puan veren taykut çakala yazıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ali can 30 ![]() ![]() u filme puan ile verilmez ![]() ![]() 1 nihal ergün 28 ![]() ![]() öyle igrenç ir film olamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 Volkan 26 ![]() ![]() arkadaşlar erat ötesi hayatımda öyle sıradan yapmacık i film daha izlemedim yuhhh acıdım valla verdiğim paraya 3 irahim paçacı 26 ![]() ![]() çok *****lü ir film gerçekten inanılmaz kötüydü peker açıkalının kişisel performansından aşka film için söylenecek ir şey yok Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|