Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmi, görüşleri, mustafa, ziyaretçi

Mustafa Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mustafa Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Mustafa Filmi Ziyaretçi Görüşleri

&lt&lt önceki sayfa

S
2

3
4
5
6
7
10

9

akif emre

22112008 15:45:00

güzel i elgeseldineden atatürkün insani yönünü görmekten rahatsız olurlarki anlayamam yoksa o insan değilmiydi ana u elgesel atatürkün diktatör yönünüde gösterdiaslında türk halkının tramva geçirmesi doğrudur ve halada onun etkisindeence atatürk kendi elitinin ve ideolejisinin cumhuriyetini kurmuşturgerçek demokratik cumhuriyete geçtiğimize inanmıyorum

yıldız demir

21112008 21:06:00

Yapılan acımasız eleştirilerle Can Dündarın hakkının yendiğini düşünüyorumAğır eleşriler yapan şahıslar ence görmek istedikleri gii görmüşlerZaten izim ülkemizde güzel işeylere imza atanların her daim hakkı yeniyor

filiz günkaya

20112008 09:07:00

ence harika i filmdi!Can Dündar'ın ellerine sağlık!kim ne derse desin enim görüşüm ufilme fazlasıyla haksız eleştiri yapılıyor enceu eleştirileri okuyanlar da filme üyük i önyargıyla yaklaşıp filmi izleme gereği ile duymadan yorumlar yapıyor, filmin kötü olduğuna kendilerini inandırıyorlarişte en onları hiç anlayamıyorumyaptıkları aşkalarının düşüncelerine körü körüne inanmaktanaşka işey değilayrıca film Atatürk'ü değil,Mustafa'yı anlatıyorence u filmi her Türk vatandaşının izlemesi lazım,hele de Türkiye şu durumdaykenTürkiye Cumhuriyeti'nin kurucusunu anlatan ir filmin u kadar çok olumsuz eleştri alması, çok kötü şeylerin sinyalini veriyor ence

9

irem yıldız

17112008 16:18:00

u filmin neden u kadar hırpalandığını anlamıyorum can dündarın urdaki amacı kafalardaki Atatürk figürünü değiştirmek değil o üyük figürün yanına insan ve hepimiz gii duyguları, zaafları olan i insan olduğu gerçeğini iliştirmekti filmi eleştiren insanların yazılarını,nı okuduğumda şaşırıyorum hep ildiğimiz ilkokuldan eri ize anlatılan şeyleri duymak, izlemek istiyorlar oysa atatürk sadece savaslardan politikadan iaret i insan değil en az izim kadar insan ve can dündar da unun üzerine güzel i film yapmış gitmeyen arkadaslara Atatürkün farklı yanlarını görmek, onu daha iyi tanımak adına filmi görmelerini tavsiye ederim

7

yaprak ayandın

16112008 04:11:00

ence filme u kadar ağır eleştiriler yapmak üyük haksızlıkFilmi izledim ve Atatürk enim gözümde yine aynı komutan yine aynı saygınlıkta ir liderOnu gözünde ilahlaştıranların dumur olduğu ir film olailir ama filmdede konusu geçtiği üzere o da herkes gii ir insanAtatürk'ü ilk defa u kadar yakınen u kadar samimi izledimCan Dündar yani sarı zeyek yapıldığında alkışlanıp şimdi yerin diine sokulan insanart niyetlerle u projeyi yaptığını hiç sanmıyorumYalnız tek eleştirim elli ir yaşa gelmemiş Türk gençliği kitlesinin gözününde Atamızın saygınlığını yitireileceği yönündedirundan gayrı filmi eğendim olgun akailen her Türk'ün Ata'ya yine hayranlık ve saygınlık duyaileceği tarzdaFilmin adı Mustafa Kemal Atatürk değil sadece MUSTAFAelli ki sıcak samimi ir film yapılmak istenmiş ama anlayana

nihal ergün

15112008 14:39:00

Kesinlikle çok güzel ir elgesel iki saate ancak u kadar sığdırılailir Atatürkü yakından tanımak çok güzel ir duygu Atatürk te izim gii etten kemikten ir insan Onun da hakları var yaşama dairu ize ağır gelmemeli kötü yorum yapmamalıyız en şahsen Can Dündarı terik etmek istiyorum u elgesellerin devamını diliyorum)

1

sevilay çetin

15112008 00:44:00

u elgesel kesinlikle yayından kaldırılmalıatatürk olmuş i insanı öyle aşağılaması ve ir diktatör gii göstermesi çok ayıpasla gitmeyeceğimelgeseldeki anlatılan mustafa değil atatürk olmalıydıtaraflı ve ölücü ir elgeselsize ne özel hayatından can dündarneden çanakkale savaşından ahsetmedinnizde yazdığı aşk mektuplarından ahsettinizsaçma ve iğrençnutuku okumanızı öneriyorum

4

nihan yurdaak

14112008 1900

Tamamen iyi reklamla ve 10kasımda vizyona girmesi avantajını kullanan ir film olmuşseyirciyi kalite ve uğraşla kendine çekmek yerine iyi reklamla çektilercan dündar'dan daha uğraş verilmiş üzerinde uzun çalışmalar yapılmış ir film ekliyordumFilmin azı ölümleri de yüzeysel geçilmiş(okuduğum ve araştırdığım ilgilere göre)Atatürk'ü saygıyla anmış olduk öylelikle yine de teşekkürler

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com