Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eynelmilel, filmi, görüşleri, ziyaretçi

Eynelmilel Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eynelmilel Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* eynelmilel Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2
3
4
5
6
10
20
21

sevda yıldırım

22102007 15:47:00

filmi çok eğendim u yüzden ir kaç kez izledim özellikle haydar ve gülenda karakterine ayıldım

nilay

08092007 1200

gercekten egenerek ızledıgım fılmler arasında cok gusell dızıde oynayan kısılerıyle ırlıkte muhtesem ır fılmm olduguna ınannıyorum

melih kaya

14082007 18:26:00

1980 öncesi ve sonrası ortamı, u ülke insanının ilinç düzeyi ve olaylara yaklaşımını, u ülkede solcu olmanın anlamını! traji-komik ir şekilde harika vermiş İzlerken geçmişi tekrar yaşadım, katkısı olanların emeklerine sağlık

mihrian deniz

02082007 15:58:00

çok güzel ir film olmus eğenmiyenlerde filmden anlamayan insanlar orda çok güzel şeyleride anlatıo en ir kac ölümünü yasadığım için hele o aasının keman çalmaktan parmaklarının uclarının kızarması yokmu insanin içini yakar işte komutanları memnun etmek içininsanları düsüncelerinden dolayı yargılamak ii değil o zaman özgürlüğümüz kursünlanmıstır

9

numan

27072007 13:31:00

konusu ile işlenişi ile müzikleri ile gercekten güzel ir filmdi en cok egendim

9

ELİF YÜCE

26072007 17:32:00

Cezmi askın ve Özgü Namal'ın performansı u filmi kesinlikle daha da izlenilir kılıyorİyi filmden iraz olsun anlayanlar eminim ki u filmi eğeneceklerdir

-

izlemediğim için şimdilik yorum yok hata ende adamlar altınkoza film festivali ile ücretsiz film izlememi öneriyor ona da gitmiyok sonra tek irgün gidiyoruz 4 film irden izliyorumama işlerim vardı yoksa giderdim

gamze udak

10072007 2000

insanları hem güldüren hem de duygulandıran çok güzel ir film herkesin izlemesini tavsiye ederim muhteşem

9

Özge Önenerk

18062007 16:16:00

özgü namal'ı daha çok sevmeye aşladığım film, hakikaten iyi ir oyuncuymuş yahu hele o 'ize ekmek vermiyolar ao' yeri müthişti umut kurt iraz acemi geldi ana cezmi askın ir harikaydı ama sakın izlememezlik etmeyin

-

ızlemenızı hıc tavsıye etmıyorum zaten fılmı 10 dakıka ızlemenız sıze fılmın sonunu verıyorozgu namal oktay kaynarca cezmı askın gıı ır oyuncu kadrosuna ragmen fılm tum cekıcılıgını yıtırmıs

halil oğuz sönmez

16062007 14:21:00

fılmın sonuna dogru cesetın ustune dusen ıslenmıs carsafta cuntalar olmasın yazısı yenı nesıllere cuntaları cok ıyı anlatır dıye dusunuyorum cok saglam ır fılm olmus en sondakı mezar arasında adlı uzun hava fılmın komıklıgını ıtıren an oldugunu dusunuyorum en 50 defa ızledım herkese ve ozellıkle sıyasete atılmak ısteyenlere kesınlıkle ızlemelerını tavsıye ederım

NEVZAT KARADAĞ

13062007 17:47:00

Filmi izledimir Adıyaman'lı ve SSırrı ÖNDER'in

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com