![]() |
Eynelmilel Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eynelmilel Filmi Ziyaretçi Görüşleri* eynelmilel Filmi Ziyaretçi Görüşleri 2 3 4 5 6 10 20 21 sevda yıldırım 22 ![]() ![]() filmi çok eğendim u yüzden ir kaç kez izledim özellikle haydar ve gülenda karakterine ayıldım ![]() nilay 08 ![]() ![]() ![]() gercekten egenerek ızledıgım fılmler arasında cok gusell dızıde oynayan kısılerıyle ırlıkte muhtesem ır fılmm olduguna ınannıyorum melih kaya 14 ![]() ![]() 1980 öncesi ve sonrası ortamı, u ülke insanının ilinç düzeyi ve olaylara yaklaşımını, u ülkede solcu olmanın anlamını! traji-komik ir şekilde harika vermiş ![]() ![]() mihrian deniz 02 ![]() ![]() çok güzel ir film olmus eğenmiyenlerde filmden anlamayan insanlar orda çok güzel şeyleride anlatıo en ir kac ölümünü yasadığım için hele o aasının keman çalmaktan parmaklarının uclarının kızarması yokmu insanin içini yakar işte komutanları memnun etmek için ![]() 9 numan 27 ![]() ![]() konusu ile işlenişi ile müzikleri ile gercekten güzel ir filmdi en cok egendim 9 ELİF YÜCE 26 ![]() ![]() Cezmi askın ve Özgü Namal'ın performansı u filmi kesinlikle daha da izlenilir kılıyor ![]() ![]() - puan 11 ![]() ![]() izlemediğim için şimdilik yorum yok hata ende adamlar altınkoza film festivali ile ücretsiz film izlememi öneriyor ona da gitmiyok sonra tek irgün gidiyoruz 4 film irden izliyorum ![]() gamze udak 10 ![]() ![]() ![]() insanları hem güldüren hem de duygulandıran çok güzel ir film herkesin izlemesini tavsiye ederim muhteşem 9 Özge Önenerk 18 ![]() ![]() özgü namal'ı daha çok sevmeye aşladığım film, hakikaten iyi ir oyuncuymuş yahu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - puan 18 ![]() ![]() ızlemenızı hıc tavsıye etmıyorum zaten fılmı 10 dakıka ızlemenız sıze fılmın sonunu verıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() halil oğuz sönmez 16 ![]() ![]() fılmın sonuna dogru cesetın ustune dusen ıslenmıs carsafta cuntalar olmasın yazısı yenı nesıllere cuntaları cok ıyı anlatır dıye dusunuyorum cok saglam ır fılm olmus en sondakı mezar arasında adlı uzun hava fılmın komıklıgını ıtıren an oldugunu dusunuyorum en 50 defa ızledım herkese ve ozellıkle sıyasete atılmak ısteyenlere kesınlıkle ızlemelerını tavsıye ederım ![]() NEVZAT KARADAĞ 13 ![]() ![]() Filmi izledim ![]() ![]() Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|