![]() |
Angela'nın Külleri Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Angela'nın Külleri Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Angela'nın Külleri Filmi Ziyaretçi Görüşleri 2 3 4 5 6 ermu2aa 06 ![]() ![]() u filmin kitaını okudum gerçekten çok etkileyici aynı yazarın ögretmen adlı kitaınıda okudum angelanın külleri devamı niteliginde dogrusu filmide seyretmek isterim ama ir türlü ulamadım nasıl seyredeilirim yardım lütfenn ![]() kuzey_irlandalı 13 ![]() ![]() en u filmi izlemeden önce kitaını okumuştum ![]() ![]() ÖMER KARAKAYA 07 ![]() ![]() u filmi vizyona girdiği ilk hafta izlemiştim ![]() ![]() ![]() ![]() - eda türkmen 14 ![]() ![]() en filmi izlememdim ama geçen yıl kitaını okumuştum çok eğenmiştim ve ütün arkadaşlarıma tavsiye etmiştim ir filmi olduğunu ilmiyordum yeni öğrendim ama kitaı okurken ister istemez gözünüzün önünde canlanıyor herşey tek kelimeyle muhteşem ir kitaptı umarım filmini de uluum ve izlerimgerçekten çok istiyorum unu ![]() ![]() ![]() ygmr k 10 ![]() ![]() ![]() Kitaı okumaya aşladığımda hep i film gii oldu enim için Frank,Angela ve tüm aile kafamda ayrı karakterler oluştu ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|