|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bstiller, dalga, geçiyor, hollywood, klişeleriyle |
![]() |
B.Stiller, Hollywood Klişeleriyle Dalga Geçiyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() B.Stiller, Hollywood Klişeleriyle Dalga Geçiyor* Ben Stillerın senaryosunu yazıp yönettiği "Tropic Thunder"ın (Tropik Fırtına) prömiyeri Los Angelesta yapıldı ![]() ![]() Yılın en çok merak edilen yapımlarının başında gelen Ben Stiller imzalı "Tropic Thunder" (Tropik Fırtına) izleyiciyle buluşuyor ![]() Ben Stillerın dördüncü kez yönetmenlik yaptığı 100 milyon dolar bütçeli filmin başrollerinde ünlü komedyenin kendisinin yanısıra Jack Black, Robert Downey Jr, Nick Nolte, Matthew McConaughey, Tom Cruise ve "Örümcek Adam" Tobey Maguire var ![]() Film içinde film mantığıyla çekilen "Tropic Thunder", bir savaş filminde rol almak üzere eğitim gören bir grup aktörün, kendilerini gerçek savaş ortamında bulmalarıyla yaşadıkları komik olayları anlatıyor ![]() Film, zeka özürlüleri aşağıladığı suçlamasıyla karşı karşıya Hollywood klişelerine göndermeler yapan film, diyaloglarda sürekli tekrarlanan "gerizekalı" kelimesi yüzünden, "zihinsel özürlüleri" aşağıladığı suçlamasıyla karşı karşıya ![]() Eleştirilerle ilgili konuşanBen Stiller, "Herkesin görüşüne saygı duyuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABD ve Avrupada vizyona giren film, 10 Ekimde Türkiye sinemalarında gösterilmeye başlanacak ![]() Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|