![]() |
Yönetmen Hakan Şahin: Oscara Aday Olacağım; Filmimiz İçin Al Pacinoyu Türkiyeye Getireceğiz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yönetmen Hakan Şahin: Oscara Aday Olacağım; Filmimiz İçin Al Pacinoyu Türkiyeye Getireceğiz* 1997 yılından beri yönetmenlik mesleğini sürdüren ve en son yapacağı "Quantum" sinema filminde Al Pacinoyu oynatmak için görüşmeler yapmaya başlayan genç yönetmen Hakan Şahin, Oscara aday olacak proje çalışmalarına başladığını söyledi ![]() Sinema ve dizi yönetmeni Hakan Şahin eski yönetmenlerin genç yönetmenlere de imkân tanımaları gerektiğini belirterek şunları söyledi, "En son TRT de yayınlanan Dur Yolcuda yönetmenlik yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "GENÇ YÖNETMENLERE İMKÂN VERİLMELİ" Türkiyede genç yönetmen olmanın avantajından çok dezavantajı olduğuna da değinen Yönetmen Şahin, "Bizden önce yönetmenliğe başlayan üstatlarımız bizim gibi genç yönetmenleri potansiyel bir tehlike olarak görüyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "QUANTUM" FİLMİNE AL PACİNO İSMİ Çekimleri önümüzdeki yıl başlanacak olan "Quantum" filminin çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini de belirten yönetmen Hakan Şahin, "Çekeceğim filmin adı ?Quantum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|