Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hedef, milyon, seyirci

Hedef 2 Milyon Seyirci

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hedef 2 Milyon Seyirci

*

'O Şimdi Mahkum'u zor şartlar altında çektiklerini anlatan Abdullah Oğuz, '2 milyon seyirci istiyorum'

Abdullah Oğuz'un yönettiği, Levent Kazak'ın senaryosunu yazdığı, Yavuz Bingöl, Burhan Öçal, Gökhan Özoğuz, Erkan Can, Fadik Atasoy ve Melissa Sözen'in rol aldığı 'O Şimdi Mahkum' filminin galası, İstinye Cine Mall'da yapıldı Erkek oyuncular galaya cezaevi aracıyla ve elleri kelepçeli geldi Kelepçeler sinema girişinde çıkarıldı Oyuncuları görmek isteyen İstinyeliler, sinema önünde kalabalık oluşturdu

'Burhan Öçal çok iyiydi'

Kış şartlarında zor bir film çektiklerini söyleyen filmin yapımcısı ve yönetmeni Abdulah Oğuz, 'Filmimizi 2 milyona yakın kişinin izlemesini istiyorum700 bini geçerse, film kendisini kurtarmış olur Enteresan bir oyuncu kadrosunu bir araya getirdik Burhan Öçal çok iyi performans gösterdi' dedi Levent Kazak da, 'O Şimdi Mahkum'un başarısına göre serinin üçüncü filmini çekeceklerini söyledi

Kazak, üçüncü filme talip

Senaryonun hazır olduğunu belirten Kazak, 'Önce bu filmin başarısını görmek gerekiyor Üçüncü seriye ne zaman başlayacağımız belli değil Adı da henüz kesinleşmedi Eğer çekilirse ben yönetmek istiyorum Ayrıca Ezel Akay'la 'Karagöz Hacivat' adlı bir film çekeceğiz' diye konuştu Kazak, Daniel Kolpowitz'in filmin senaryosunun çalıntı olduğu iddialarına çok üzüldüğünü de sözlerine ekledi

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com