![]() |
Şehrin Adamı Filmi Ekii |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehrin Adamı Filmi Ekii* Şehrin Adamı Filmi Ekii Orijinal Adı Man Aout Town Yönetmen Mike inder Senaryo Mike inder Oyuncu en Affleck (Jack Giamoro) Scott London (Young Jack Giamoro) Reecca Romijn (Nina Giamoro) Mike inder (Morty) Gina Gershon (Arlene) Adam Golderg (Phil ayla) Jerry O'Connell (David Lilly) Amer Valletta (Lily) John Cleese (Dr ![]() Ling ai (ari Ling) Howard Hesseman (en Giamoro) Görüntü Yönetmeni Russ T ![]() Kostüm Sharon ialy Müzik Larry Groupé Makyaj Angelina P ![]() Yapımcı Mike inder Jack inder Derek F ![]() ![]() Özel Efektler Tom lacklock Uyarlama Roger Nygard Üretim Yönetmeni Christian Wintter Set Dekorasyonu Louise Roper Ses Courtney ishop Yapımcı Firma Media 8 Entertainment Yapımcı Firma Media 8 Entertainment Yapım Yılı 2006 Yapım Ülkesi AD Filmin Süresi 96 dakika Filmin Resmi Sitesi http:www ![]() ![]() ![]() ![]() Dağıtıcı Firma Warner ros Orijinal Dili İngilizce Vizyon Tarihi 16 ![]() ![]() Soygun Macera, Pearl Haror Savaş Filmi, Drama Sessiz ve Derinden Aksiyon, Komedi En üyük Korku Aksiyon, Drama aalar Takımı Komedi, Drama Kızımı Kurtarın Suç, Drama Hesaplaşma Gerilim, ilim Kurgu Can Dostum Drama, Komedi Tehlikeli Aslar Aksiyon, Suç Sıcak Yalanlar Üstüne Dram Afa: Şehrin Adamı Filmi Ekii Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|