![]() |
Eowulf: Ölümsüz Savaşçı Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eowulf: Ölümsüz Savaşçı Filmi Ziyaretçi Görüşleri* eowulf: Ölümsüz Savaşçı Filmi Ziyaretçi Görüşleri 2 3 4 5 7 Tyrannosaurus 22 ![]() ![]() film çok erat değil ![]() ![]() ![]() ![]() 1 Captain Mehmet 03 ![]() ![]() cok film gordum ama u kadar gereksizini gormedim hersey osa gitmis cok kotuydu 2 mehmet şişikoğlu 27 ![]() ![]() Mitoloji filmlerine ilgili iriyim hayatımda u kadar kötüsünü görmemişimdir diye düşünüyorum filmin hiçir öyküsü yok sadece 3-4 sahnede Angelina Jolieyi kullanıp seyirci çekmeye çalışmışlar 8 merwe merwe 17 ![]() ![]() nce çok hoş i film efektler ve animasyonlar hoşşş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 Cem 17 ![]() ![]() sadece animasyon var ve ence o kadar da kaliteli animasyonlar degil film gerçek insanlarla çekilse daha guzel olurdu angelina nın animasyonu sarmıyor e 4 ooo ![]() ![]() 11 ![]() ![]() ence filmin akıcı i konusu yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 funda kara 11 ![]() ![]() film eklentilerimden daha iğrençti ıraksınlar artık u güzelim efsanevi konuları çizgi film karakteristiğinde yaratmayı ![]() 4 ezgi ulut 09 ![]() ![]() iyi değil filmin kahramanlarının hepsinin görüntüsü asit duruyor ![]() ![]() elestiri 09 ![]() ![]() Filmi 3 oyutlu salonda izlemenizi tavsiye ederim ![]() Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|