![]() |
Avukat Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Avukat Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Avukat Filmi Ziyaretçi Görüşleri 2 Aysun 01 ![]() ![]() piyasadaki iş hayatını anlatan kitap ve film kıtlığında, işte dört aşı mamur ir efsane film ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz karanlı 12 ![]() ![]() arkadaşlar size saygı duyuyorum kişilerin zevkleri ve renkleri hakkınta ir şey söylemem ancak şunu dikkat edein her filim astım kestim konusu değildir sizler filim izlerken iri ölsün irşeyler havaya uçsun ekliyorsun önemli olan u değil oyuncuların aldıkları karakteri nasıl canlandırdıkları davranışları size soruyorum George Clooney u güne kadar hangi işe yaramaz filimde oynadı hadi oynadı peki Amerikanın en üyük dahıtım şirketi olan Warner ros neden u filmin datımını üstlensin yönetmen Tony Gilroy neden kariyerini riske atsın ence haksızlık yapıyorsunuz - tugaa 05 ![]() ![]() gerçekten tam ir fiyasko ende george a aldanıp girdim güzel olması ümiiyle irde aksiyon -gerilim diye ama filmim hiç ir karesınde değil aksiyon monoton itsede gitsek dedirtmenin önüne gecemedi gerilmek yerıne acayıp sıkıcıyydı evet gerdı ama izlerken şimdi hızlancak filmde işi olucak diye eklemekten gerıldım iğrençtı - incsvs 09 ![]() ![]() clooney var die aldanmayın u filme ![]() ![]() ![]() 1 savas kılıc 09 ![]() ![]() hayatımda u kadar iğrenc i film gormedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 arzu ektmeir 08 ![]() ![]() gerçekten güzel işey ekliyoduk ama daha filmin aşlangıcı i fiyasko idi ![]() ![]() 1 emel ilgin 07 ![]() ![]() Çok sıkıcıydı şaşırdım doğrusu filmin aşından sonuna kadar hiç ir temposu yoktu ki clooney i çok severim ama yazık olmuş u sefer melisa gümüş 06 ![]() ![]() kesinlikle izlenmesi gereken olağanüstü ir film kaliteli oyuncu kadrosuyla,konusuyla izlenmeyi hakediyor ![]() ![]() ![]() gaye aykut 05 ![]() ![]() ence izlemeye değer ir film ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - alptekin kerpiççi 02 ![]() ![]() ana göre vizyondaki en kaliteli filme neden ir tane ile yorum (iyi yada kötü) yapılmaz anlaşılır gii değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S 2 Üç Kral Drama, Savaş Erkek Jigolo Komedi, Kusursuz Fırtına Aksiyon, Macera Nerdesin e irader? Komedi, Çılgın Çocuklar Aksiyon, Aile Insomnia Suç, Heyecan Ocean's Eleven Komedi, Polisiye Tehlikeli Aklın İtirafları Drama, Cennetten Çok Uzakta Drama, Romantik Oceans Twelve Komedi, Aksiyon İyi Geceler İyi Şanslar Drama Syriana Drama, Gizem Sıcak Yalanlar Üstüne Dram Afa: Avukat Filmi Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|