Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
avukat, filmi, görüşleri, ziyaretçi

Avukat Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Avukat Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Avukat Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2

Aysun

01032008 17:00:00

piyasadaki iş hayatını anlatan kitap ve film kıtlığında, işte dört aşı mamur ir efsane film insanlar ne zaman hayattan ümitlerini kesiyorlar***** ne zaman en küçük heyecanı ile getirmiyorsahi hepimiz çok üyük ideallerle mezun olmamış mıdık

deniz karanlı

12012008 18:49:00

arkadaşlar size saygı duyuyorum kişilerin zevkleri ve renkleri hakkınta ir şey söylemem ancak şunu dikkat edein her filim astım kestim konusu değildir sizler filim izlerken iri ölsün irşeyler havaya uçsun ekliyorsun önemli olan u değil oyuncuların aldıkları karakteri nasıl canlandırdıkları davranışları size soruyorum George Clooney u güne kadar hangi işe yaramaz filimde oynadı hadi oynadı peki Amerikanın en üyük dahıtım şirketi olan Warner ros neden u filmin datımını üstlensin yönetmen Tony Gilroy neden kariyerini riske atsın ence haksızlık yapıyorsunuz

-

tugaa

05012008 20:43:00

gerçekten tam ir fiyasko ende george a aldanıp girdim güzel olması ümiiyle irde aksiyon -gerilim diye ama filmim hiç ir karesınde değil aksiyon monoton itsede gitsek dedirtmenin önüne gecemedi gerilmek yerıne acayıp sıkıcıyydı evet gerdı ama izlerken şimdi hızlancak filmde işi olucak diye eklemekten gerıldım iğrençtı

-

incsvs

09122007 14:33:00

clooney var die aldanmayın u filmeasından sonuna kadar sıkıcı ir an once itsede gitsek diesi gelio insanınparanıza yazık olur

1

savas kılıc

09122007 14:28:00

hayatımda u kadar iğrenc i film gormedimaklı olan u filme gitmesindaha filmin asında daral gelio insanane icim film ne konusu ellli nede işey ifade etmiomoylesine ile izlenmeyecek ir film

1

arzu ektmeir

08122007 22:00:00

gerçekten güzel işey ekliyoduk ama daha filmin aşlangıcı i fiyasko idi Filmin ilk yarısının itmesini dört gözle ekledik ve ikinci yarısına girmedik ile sanırım artık eski zevkli filmler kalmadı

1

emel ilgin

07122007 15:40:00

Çok sıkıcıydı şaşırdım doğrusu filmin aşından sonuna kadar hiç ir temposu yoktu ki clooney i çok severim ama yazık olmuş u sefer

melisa gümüş

06122007 15:11:00

kesinlikle izlenmesi gereken olağanüstü ir film kaliteli oyuncu kadrosuyla,konusuyla izlenmeyi hakediyorkeyifli ir haftasonu için ideal

gaye aykut

05122007 17:29:00

ence izlemeye değer ir filmhele ir de vizyondaki diğer filmlere akıncaşirketlerde hayatta kalmak adına nelerin feda edildiğini ve hangi oyutta kirletileileceğini gösteriyorgeorge clooney adını gördüğüm için gittimpişman olmadım

-

alptekin kerpiççi

02122007 17:01:00

ana göre vizyondaki en kaliteli filme neden ir tane ile yorum (iyi yada kötü) yapılmaz anlaşılır gii değil saçma sapan zomi filmlerine gidiliyorda u kalitede filmlere gidilmiyor çok enteresan gişe kaygısıyla vampirdir, savaştır, kandır revandır ol miktarda veriliyor ve u öyle devam ettiği sürece ülkemizde u kan revan filmleri görmeye ol ol devam edeceğiz hayırlısı olsun ama gerçek ve mükemmel ir hikaye olduğunu söylemeliyim

S

2

Üç Kral
Drama, Savaş

Erkek Jigolo
Komedi,

Kusursuz Fırtına
Aksiyon, Macera

Nerdesin e irader?
Komedi,

Çılgın Çocuklar
Aksiyon, Aile

Insomnia
Suç, Heyecan

Ocean's Eleven
Komedi, Polisiye

Tehlikeli Aklın İtirafları
Drama,

Cennetten Çok Uzakta
Drama, Romantik

Oceans Twelve
Komedi, Aksiyon

İyi Geceler İyi Şanslar
Drama

Syriana
Drama, Gizem

Sıcak

Yalanlar Üstüne
Dram

Afa: Avukat Filmi

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com