Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adım, david, filminin, konusu

Adım David Filminin Konusu

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adım David Filminin Konusu

* Adım David Filminin Konusu

David, hatırlayamadığı kadar uzun süredir, ulgaristan'da ir komünist toplama kampında yaşamaktadır ir Alman suayı, âşık olduğu annesinin Danimarka'ya kaçmasını sağladıktan sonra, aasını öldürtmüş, küçük çocuğu da yönettiği çalışma kampına kapatmıştır Annesinin de öldüğünü zanneden David urada kimseye güvenmemeyi öğrenerek üyür Kendisine kampta arka çıkan tek kişi Johannes adında ir tutukludur Çocuğa İtalyanca, Fransızca, İngilizce ve Rusça öğreten Johannes, David'i korumak uğruna ölünce, kamp komutanı David'in kaçmasına yardım eder Doğruca Danimarka'ya gitmesini söyler ve eline ancak hedefine varınca açması için söz verdirdiği ir mektup tutuşturur Kamptan kaçmayı aşaran küçük David'in, hiç gülmeyen yüzü u zorlu yolculuk sırasında yavaş yavaş aydınlanmaya aşlar

Yönetmen :
Paul Feig

Senaryo :
Anne Holm, Paul Feig

Oyuncular :
en Tier, James Caviezel, Joan Plowright, Hristo Shopov, Silvia De SantisFilmin Türü :

Drama

Orijinal Adı :
I Am David

Yapımcı Firma :
Walden Media

Yapım Yılı :
2003

Yapım Ülkesi :
AD

Orijinal Dili :
İngilizce

Filmin Süresi :
90 dakika

Resmi Sitesi : Dağıtıcı Firma :
0

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com