Merhumu Nasıl Bilirdiniz Ey Cemaat? |
|
|
#1 |
|
gulhan
|
Merhumu Nasıl Bilirdiniz Ey Cemaat?- Müslüman değildi - Nasıl yani? - Müslüman kimliğinde dolaşıyodu ama ateistin önde gideniydi - Eeee ben de kıldırmam bu cenazeyi - Sorun diil zaten biz de vasiyeti üzerine imam dövmek için caarmıştık seni - B ![]() ![]() ben![]() ![]() ![]() İmdat!! Dinimize imanımıza el kaldiriyo kafirler allahsizlar-------------------------------- - Merhumu nasıl bilirdiniz? - Hiç ölmeyecek sanırdık ![]() ------------------------------ -Merhumu nasıl bilirdiniz - 1 75 boy 80 kilo kahverengi göz ve saç, evli iki çocuk babası, işini çok iyi yapan ve mafyanın en iyi adamı olarak bilirdik !- ?? ee, iyi peki ![]() ------------------------------ - Merhumu nasıl bilirdiniz? -Yan toplarda zayıftı ama karşı karşıya hiç gol yemedi ------------------------------ - Merhumu nasıl bilirdiniz? - Biz yandaki cenazenin cemaatiyiz hoca, bunu tanımıyoruz biz ![]() ------------------------------ - Merhumu nasıl bilirdiniz? - Bilmezdik, o bizi bilirdi O her şeyi bilirdi![]() - Nasıl yani? - Kahindi o matrixden ------------------------------ - Merhumu nasıl bilirdiniz? - İyi - Kötü - Çirkin __________________ _olurya giderken arkana asla bakma yoksa kendini buralarda bırakırsın _Gitmeliyim o halde! Arkama bile bakmamalıyım hem de! _Gitsen de adımların kalıyor geride ![]()
|
|
#2 |
|
VANDETTA
|
Cevap : Merhumu Nasıl Bilirdiniz Ey Cemaat?Gerçekten çok gldüm saol gülhan ![]() ![]()
|
|