![]() |
Bir Bayanın Verdiği Cevaplar |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Bir Bayanın Verdiği Cevaplar-Olmadığı için üzgünüm; ama lütfen arkadaş kalalım ![]() (İstediğin şey mümkün değil ![]() ![]() ![]() ![]() 2 - Ama ben seni kardeşim gibi görüyorum ![]() ( Bir daha asla bu konuyu gündeme getirme ![]() 3- Duygusal sorunlarım var; önce onları çözümlemem gerek ![]() (Senden başka birkaç kişi daha var; ama bir türlü karar veremiyorum ![]() 4 - Böyle bir ilişki için henüz hazır değilim ![]() (Henüz alemlerin tadını yeterince çıkaramadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5- Seni yeterince tanımıyorum ![]() (Tipin falan tamam ama ya diğer özelliklerin? Araba senin üzerine mi? Evin-yazlığın var mı? Kaç para kazanıyorsun? Bankada paran var mı, vs ![]() ![]() ![]() 6- Teklifine sıcak bakıyorum ama şimdi olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() (Saz heyetinde on sekizinci keman olarak çalmaya devam et ![]() ![]() ![]() ![]() 7- Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() ( Ben İngiltere kraliçesinin soyundan geliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8- Hayatım şu anda karmakarışık, israr etme ![]() ![]() ![]() (Birkaç erkeği aynı anda idare ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9- Aşk bana göre değil ![]() ![]() ![]() ( Kendime güvenim yok ![]() ![]() ![]() 10- Aynı işyerinde çalıştığım biriyle birlikte olamam ![]() (Hiç tipim değilsin ![]() ![]() 11- Şu sıralar kariyerime konsantreyim ![]() (Yaptığım iş dışında hiçbir konuda söyleyecek sözüm yok ![]() 12- Ben nişanlıyım ![]() (Ne güzel eğleniyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13- Evet, kabul ediyorum ![]() ![]() ![]() (Dürüst bir bayan) 14- Hayır, kabul etmiyorum ![]() (Dürüst bir bayan daha
![]() |
Cevap : Bir Bayanın Verdiği Cevaplar |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Bir Bayanın Verdiği Cevaplar |
![]() |
![]() |
|