Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anne, filminin, konusu, korkuyorum

Korkuyorum Anne Filminin Konusu

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Korkuyorum Anne Filminin Konusu

* Korkuyorum Anne Filminin Konusu

Kürek kemiği, göğüs kafesi, omurga, kafatası, tırnak, ir ağız dolusu diş?

Romatizma, el ağrısı, kemik erimesi

ol et ol kemik

ol damar

Kilolarca ağırsak

İri göğüsler Sarkık ciğerler

Ülser, halsizlik, ameliyat, kahkaha, tokat, *****, tümör, meme, aşk, gözlük, kepek

İş ulur, orç alır, altına kaçırır, yalan söyler, sivilcesini patlatır, kaşınır, öğünür

Fotoğraf çektirir, kırlara koşar, kusar, öper, güler

Ot yer, hayvan yer, kaşınır, uyur

Üzülür, düşünür, korkar

İnsan nedir ki?

?

Film, unu merak ediyor

İstanulun, vapur sesleri ve martı çığlıklarıyla yankılanan sokaklarında ve evlerinde, çığlık çığlığa, omuz omuza, sırt sırta, dudak dudağa, el ele, yumruk yumruğa, göz göze, yanak yanağa yaşayan insanları:

Ali ve aası Rasih Terzi Neriman ve oğlu Keten Karnında eeğiyle İpek Kapıcı Rıza, karısı Selvi ve oğlu Çetin Mahallenin kasaı Kemal Nerimanın köpeği Çakır İpekin kiracısı cimnastikçi Ümit, eski oksör Aytekin ve dostu Zamak

Film Alinin geçirdiği ir kaza ile aşlıyor Ali, kazada hafızasını kayediyor Filmin ütün ?insanları kendilerini Alinin kafa karışıklığı ile gelen ir karmaşanın içinde uluyorlar: u karmaşa hergünün karmaşası, u karmaşanın ir aşka adı, hayat

u karmaşayı, elden ele dolaşan, sahiini arayan değerli ir yüzük ve uzak ir hırsızlık hikâyesi ve yalan ir polis soruşturması daha da renklendiriyor

Yönetmen :
Reha Erdem

Senaryo :
Reha Erdem, Nilüfer Güngörmüş

Oyuncular :
Ali Düşenkalkar, Işıl Yücesoy, Şenay Gürler, Arzu azman, Turgay AydınFilmin Türü :

Drama

Orijinal Adı :
Korkuyorum Anne

Yapımcı Firma :
17 Mart 2006

Yapım Yılı :
2005

Yapım Ülkesi :
Türkiye

Orijinal Dili :
Türkçe

Filmin Süresi :
90 dakika

Resmi Sitesi :

http:wwwatlantikfilmcominDağıtıcı Firma :
Kenda

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com