![]() |
Korkuyorum Anne Filminin Konusu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkuyorum Anne Filminin Konusu* Korkuyorum Anne Filminin Konusu Kürek kemiği, göğüs kafesi, omurga, kafatası, tırnak, ir ağız dolusu diş? Romatizma, el ağrısı, kemik erimesi ![]() ol et ![]() ![]() ol damar ![]() Kilolarca ağırsak ![]() İri göğüsler ![]() ![]() Ülser, halsizlik, ameliyat, kahkaha, tokat, *****, tümör, meme, aşk, gözlük, kepek ![]() İş ulur, orç alır, altına kaçırır, yalan söyler, sivilcesini patlatır, kaşınır, öğünür ![]() Fotoğraf çektirir, kırlara koşar, kusar, öper, güler ![]() Ot yer, hayvan yer, kaşınır, uyur ![]() Üzülür, düşünür, korkar ![]() İnsan nedir ki? ? Film, unu merak ediyor ![]() İstanulun, vapur sesleri ve martı çığlıklarıyla yankılanan sokaklarında ve evlerinde, çığlık çığlığa, omuz omuza, sırt sırta, dudak dudağa, el ele, yumruk yumruğa, göz göze, yanak yanağa yaşayan insanları: Ali ve aası Rasih ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Film Alinin geçirdiği ir kaza ile aşlıyor ![]() ![]() ![]() u karmaşayı, elden ele dolaşan, sahiini arayan değerli ir yüzük ve uzak ir hırsızlık hikâyesi ve yalan ir polis soruşturması daha da renklendiriyor ![]() Yönetmen : Reha Erdem Senaryo : Reha Erdem, Nilüfer Güngörmüş Oyuncular : Ali Düşenkalkar, Işıl Yücesoy, Şenay Gürler, Arzu azman, Turgay AydınFilmin Türü : Drama Orijinal Adı : Korkuyorum Anne Yapımcı Firma : 17 Mart 2006 Yapım Yılı : 2005 Yapım Ülkesi : Türkiye Orijinal Dili : Türkçe Filmin Süresi : 90 dakika Resmi Sitesi : http:www ![]() ![]() ![]() ![]() Kenda Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|