![]() |
Fotograf Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fotograf Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Fotograf Filmi Ziyaretçi Görüşleri 2 3 4 6 fırat daşdemir 21 ![]() ![]() filmin konusu güzel olmakla eraer kazım öz çok anlamlı sahneler katmış(otoüsün tünelden çıkış anı,askerin konvoya katılmamak için gerillanın akraası olduğunu söylemesi onun sayesinde kurtulması,ve en güzelide sonundaki kör ee sahnesi) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9 deniz yılmaz 02 ![]() ![]() hem ele aldığı konu hemde o konuyu ustalıkla dile getirilmiş i film ![]() 6 hakan koc 10 ![]() ![]() filmin konusu gerçekten çok önemli,ama u kadar önemli ir konunun üzerinden yüzeoysel ir şekilde geçmek ne kadar doğru tartışılır ![]() ![]() 7 puan 07 ![]() ![]() film değindiği konudan dolayı çok özel ![]() ![]() ![]() ![]() 4 melike coşan 05 ![]() ![]() iyi ir film değil sadece anlattığı konu itiari ile değerli görülen ir film sanatsal derinliği yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() duygu dersim 26 ![]() ![]() ![]() u filmi izledıgımde göz yaşlarıma hakım olamadım gercekten süpper elinize ve yüregınıze saglıkk dfalrca izlesemde ıkmam izlemektennnn tşkler ali kocaman 21 ![]() ![]() heycanla ekliyorum inanıyorum ki güzel ir filim olmuştur oynuyan ütün arkadaşların yüreyine salık izler sizler güweniyoruz şimdiden aşrılar ![]() ![]() Ercan DEMIR 21 ![]() ![]() Harika ir film'di ![]() edirxaney 21 ![]() ![]() çok güzel filmdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() muhammet kapazan 10 ![]() ![]() ukadarda acıklı yapılmazki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|