Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çekim, filmi, ikisini, ilgileri, sevdim

İkisini De Sevdim Filmi Çekim İlgileri

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İkisini De Sevdim Filmi Çekim İlgileri

* İkisini de sevdim Filmi Çekim ilgileri

YAPIM EKİİ: GREGG ARAKI(Yönetmen)

Los Angeles dogumlu olan Araki Güney California Üniversitesinde Sinema egitimi gördü

1997de NOWHERE, 1995de THE DOOM GENERATION, 1994te TOTALLY F***ED UP, 1992DE THE LIVING END ve THE LONG WEEKEND, 1989DA ronz Leopar Ödülü aldigi THREE EWILDERED PEOPLE IN THE NIGHT ile sinema elestirmenlerinin yeni gözdeleri arasina girdi Ayni filmle Locarno Film Festivali Elestirmenler Ödülü aldi

YAPIM EKİİ: DAMIAN JONES(Yapımcı)

YAPIM EKİİ: GRAHAM ROADENT(Yapımcı)

YAPIM EKİİ: GREGG ARAKI(Senarist)

YAPIM EKİİ: JIM FEALEY(Görüntü Yönetmeni)

OYUNCULAR: KATHLEEN ROERTSON(Veronica)

Onu rol aldigi TV dizileri ile taniyan ve seven izleyiciler Arakinin filmleri ile sinemaya geçisini yadirgamadi Önce CLARE ARNOLD ve EVERLY HILLS 90210da rol alan oyuncu, daha sonra NOWHERE, I WOKE UP EARLY THE DAY I DIED, DOG PARK gii filmlerle kendini ispatladi George Lucasin ödüllü dizisi MANIAC MANSION ?da ve LAPSE OF MEMORY, LIARS EDGE gii dizilerde de rol aldi

OYUNCULAR: JONATHAN SCHAECH(Ael)

Son olarak Guy Pearce ile asrollerini paylastigi yönetmenligini Roerta Hanleyin yaptigi WOUNDINGS ve Pen Denshamin yönettigi HOUDINI filmlerinde rol alan oyuncu, FINDING GRACELAND, WELLCOME TO WOOP WOOP, PRISCILLA, QUEEN OF DESERT, HUSH, THE DOOM GENERATION, THAT THING YOU DO, THE SPARROW, HOW TO MAKE AN AMERICAN GUILT gii filmlerde de rol aldi

OYUNCULAR: MATT KEESLAR(Zed)

Son zamanlarda Whit Stillmanin yönettigi THE LAST DAYS OF DISCO ve Larry Davidin yönettigi SOUR GRAPES filmlerinde rol alan oyuncu, CS yapimi olan THANKS TO A GREATFUL NATION ve DURANGO gii yapimlarla dikkati çekti MR MAGOO, WAITING FOR A GUFFMAN, THE STUPIDS, SAFE PASSAGE, RUN OF THE COUNTRY, A STREETCAR NAMED DESIRE ise rol aldigi diger yapimlara örneklerdirKarantina
Drama, Gerilim

Sıcak

Yalanlar Üstüne
Dram

Afa: İkisini de sevdim Filmi Çekim ilgileri

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com