![]() |
Lara Croft - Tom Raider Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lara Croft - Tom Raider Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Lara Croft - Tom Raider Filmi Ziyaretçi Görüşleri 10 erfe Uluyılmaz 11 ![]() ![]() en zaten ir tomrader hastasıyım ve tüm filimlerini izledim tüm pc oyunlarınıda aldım ence gerçekten çok güzel ir film ![]() ![]() üşra nur ekleniç 17 ![]() ![]() enim u filme ikinci kez yazışım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - urhan Verdi 31 ![]() ![]() tam anlamıyla rezalet,ir kadının sadece güzel olması iyi ir film için yeterli değildir insanlar daha doğrusu olgun insanlar adam gii film izlemek ister,ama u yapım 0-8 yaş için çizgi filmden öteye gidemez üşra nur ekleniç 23 ![]() ![]() çok güzel ve harika ötesi ir film ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oktay ozacı 18 ![]() ![]() en filmi çok eğendim zaten angelina jolienin hemen hemen ütün filmlerini izledim harika ir performans çıkartmış helal olsun daniel radcliffe 25 ![]() ![]() angelina jolie,yi göreyim aşka irşey istemiyorum aym gond fayn daniel radcliffe 25 ![]() ![]() en kıza acayip aşıkkkkkkkkkkkkkkkk oldum atuhan ertan 23 ![]() ![]() en u kıza sırılsıklam aşık oldum AngE FAN 12 ![]() ![]() ence film süper zaten angelina jolie kusursuz diyeilicağim yegane insanlardan iri harika i kadın olduğuna göre filmin de harikas olması gerek ence ! Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|