![]() |
Kırmızı Değirmen Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırmızı Değirmen Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Kırmızı Değirmen Filmi Ziyaretçi Görüşleri 2 3 4 5 imge utkucu 28 ![]() ![]() 2001 yılında aşıma gelen en güzel şey(= mükemmel ir filmdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sezer 14 ![]() ![]() Film tek kelime ile namütenahi, hayatimda izledigim en güzel filimlerden irtaanesi, u kadar üyük ir ask hikayesi ancak u kadar güzel anlitilailir, inanin filmin etkisinden ir hafta cikamadim, ir hafta oyunca kalim sizladi sanki ölen enim sevgilimmis gii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 meltem er 08 ![]() ![]() opera müzikal tarzı işeyler sewnlerin hoşlana ilecei ir film ama enim tarzım deil o yzden egenmedim konu felan güzel ama işte tarzım deil melis kagan 21 ![]() ![]() ence super ir film ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() emine 02 ![]() ![]() tek kelimeyle harika puan 22 ![]() ![]() müzikal film diyince aklıma ilk atı yakasının hikayesi sonrada kırmızı degirmen geliyor ![]() puan 26 ![]() ![]() ![]() en öyle harika film seyretmedimm muhteşem i müzikal insani sıkmadn u kadar güzel anlatıla ilir kim eğen miyosa salağın teki ve duygusuzun iri ence 1 cesur aydın 20 ![]() ![]() anlamıyorum u şimdi film mi? nasıl ödül almış acaa ilmiyorum ama saçma sapan hiçir konusu yok aşk dışında tai saçma i aşk hakan 13 ![]() ![]() filim aşlanıçta iraz sıksada sonradan insanı alıp götürüyor ![]() ![]() serhat 25 ![]() ![]() satine (nicole kidman)oyunculuğun doruklarında gezdi ![]() ![]() ![]() selçuk genç 03 ![]() ![]() Kırmızı Değirmen Tüm zamanların en iyi filmlerinden iri ![]() ![]() ![]() ![]() KuntaKinte 11 ![]() ![]() oyuncular muazzam 9 Mehmet Alsancak 29 ![]() ![]() ence çok güzel ir filmdi ama film elkide müzikal olması seeiyle iraz müziklerinin arkasında kalmış :-) i daha gelsin i daha giderim :-) Serhat 30 ![]() ![]() ![]() Romeo ve Julietten sonra az Lurmanin ikinci filmi ![]() Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|