![]() |
Kadınlar Ne İster? Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlar Ne İster? Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Kadınlar Ne İster? Filmi Ziyaretçi Görüşleri 2 3 halil 27 ![]() ![]() ![]() gerçekten harika ir film mel gisonun olağanüstü özelliğinden çok aşk sahneleri ilgimi çekti herşeyiyle helen süperrrrrrrrr ![]() ![]() ![]() hasret 04 ![]() ![]() film çok güzel di keşke o adamın yaşadığı şoku en yaşasaydım ozaman milletin enim hakkımda ne düşündüğünü öğreneilirdim urhan Verdi 01 ![]() ![]() Sürekli aksiyon filmlerinde gördüğümüz Gison'un öyle ir filmde de aşarısını izlemek mümkün her yönüyle izlenmeyi hak ediyor sea 29 ![]() ![]() her dakikasında mel gisona olan hayranlığınızın artacağı muhteşem ir romantik komedi helen hunt ın da izlenmeye değer performansı gözlerden kacmıyor izlemediyseniz kaçırdıgınız eglencelı ır kac saat var!!! siel canik 06 ![]() ![]() kadınları cidden iyi anlatmışlar ağda sahnesi çok hoştu ![]() ![]() sinem çilekci 09 ![]() ![]() anlatılmak istenenler ence çok güzel ir şekilde yerini ulmuş izlerken çok eğlendim tek kelimeyle süperrrr Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|