Merhabalarrrr |
|
|
#1 |
|
ırmak
|
Merhabalarrrrslm arkadaşlar ben ırmak kocaeli gebzeden evli iki çocuk annesiyim iki oğlum var furkan ve gürkan adında biri yedi biri beş yaşında ev hanımıyım şimdilik çocuklar büyüyünce çalışmak istiyorum 28 yaşındayım sinsi forumu arkadaşım didem sayesinde keşfettim umarım benide aranıza alırsınız?
|
|
Cevap : Merhabalarrrr |
|
|
#2 |
|
bonsoir
|
Cevap : Merhabalarrrrhoş geldin ırmak ne iyi ettin de geldin Hoşça vakit geçirmen dileğiyle iyi forumlar:56:58
|
|
|
|
#3 |
|
sıradışı
|
Cevap : Merhabalarrrrhoşgeldiniz ırmak hanım(abla):D umarım hoş vakit geçirirsiniz
|
|
|
|
#4 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Merhabalarrrrhq ablacm ![]() umarım ii vakit geçiren, daimi üyelerimizden olursun![]() ![]() ii forumlar ![]() ![]() ii eğlenceler ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : MerhabalarrrrAilemize hoşgeldiniz Irmak Hanım Sizleri aramızda daha sık görmeyi temenni eder, iyi vakit geçirmenizi dilerim![]() ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Merhabalarrrrırmak hanım ailemize hoşgeldin umarım bundan sonra bizimle birlikte forumda iyi vakit geçirirsin iyi forumlar
|
|
#9 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : MerhabalarrrrAleyküm selam Ailemize hoşgeldiniz sevgili ırmak Kalıcı ve paylaşımcı bi üye olmanız dileğiyle iyi forumlar ![]() ![]()
|
|
#10 |
|
gulhan
|
Cevap : Merhabalarrrrhoşgeldın ırmak hanım
|
|
#11 |
|
su perisi
|
Cevap : MerhabalarrrrSevgili Irmak, Ailemize Hoşgeldiniz Umarım Ailemizde Kalıcı ve Paylaşımcı Olursunuz![]() ![]() ![]() ![]() :53:
|
|
|
|
#12 |
|
dam99
|
Cevap : Merhabalarrrrben cede hoş geldiniz ırmak hanım inşaallah iyi vakit geçirirsiniz
|
|
#13 |
|
jasmine
|
Cevap : Merhabalarrrrhoşgeldiniz ırmak hanım umarım güzel vakit geçirirsiniz ![]() ![]()
|