08-14-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşka İki Hafta Filmi
[/b] Duygusal
Süre: 100 dakika
Yönetmen: Marc Lawrence
Senaryo: Marc Lawrence
Müzik: John Powell
Görüntü Yönetmeni: Laszlo Kovacs
Oyuncular: Hugh Grant, Sandra Bullock, David Haig, Alicia Witt, Dana Ivey, Robert Klein, Heather Burns, Dorian Missick, Jonathan Dokuchitz
Yapım: 2002 ABD
Dağıtım: Warner Bross
Filmin Orijinal Sitesi
Filmin Fragmanı
New Yorkun önde gelen emlak firması Wade Corporationun karizmatik patronu George Wadein başarısız ama çekici avukatları işe alıp onlarla yatmak gibi kötü bir huyu vardır Bu avukatlar pahalıya mal olan hatalar yaptıklarında ise, Georgeun tutucu kardeşi ve şirketin asıl beyni Howard tarafından işten çıkarılırlar Sonunda Howard, Georgea, işten anlayan bir danışman bulmazsa mal varlığına veda etmesi gerektiğini söyleyince George, sıkı çevreci Lucy Kelsonla bir görüşme yapar Harvard mezunu, sosyal bilinç sahibi parlak avukat Lucynin niyeti, Wade Corporationın planlarına hizmet etmek değil, aksine, George ve şirketini, oturduğu yerin yakınındaki Halk Merkezini yıkıp toplu konut inşa etmekten alıkoymaktır Georgedan Halk Merkezinin yıkılmayacağına dair bir söz alan Lucy, istemeden de olsa işi kabul eder ve yardım fonu sorumlusu olarak uykusuz gecelere ve yeni başgösteren ülserine karşın olağanüstü bir iş çıkarır Onu yıpratan şey işi değil, sorumsuz ve benmerkezci Georgeun kendisine şahsi asistanı gibi davranması, onun yardımı olmaksızın bir kravat dahi seçememesidir Aylar süren stresten sonra istifasını veren Lucynin yerine alınan avukat ise, Georgeda gözü olan June Carter olur Georgedan sonraki yaşamını değerlendiren Lucy, Juneu Georgeun yeni başdanışmanı olarak görünce, eski patronuna karşı birşeyler hissettiğinin farkına varır George da, Lucyyi yitirmenin getirdiği boşluk duygusuyla baş etmeye çalışmaktadır Acaba birbirlerine "Seni seviyorum" demek için çok mu geç kalmışlardır?
|
|
|