|  | Michael Madson İstanbul Galasında |  | 
|  08-14-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Michael Madson İstanbul GalasındaMichael Madsen, İstanbul galasında ABD'li ünlü aktör Michael Madsen, "Ölümle Dans" filminin galası için Türkiye'ye geldi  Amerikalı ünlü aktör Madsen, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Salonu'nda yasak olmasına rağmen daha fazla dayanamayarak sigara içti   Başrollerini Tamer Karadağlı ve Deniz Akkaya'yla paşlaştığı "Ölümle Dans" filminin Amerikalı oyuncusu Michael Madsen, eşi Diana ile birlikte filmin Türkiye'de gerçekleştirilecek galası için gece 23  40'ta Air France Havayolları'na ait uçakla Paris'ten İstanbul'a geldi  Elif Dağdeviren'in karşıladığı Madsen, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali'nden çıkışı sırasında yasak olmasına rağmen dayanamayarak sigara içti   Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Madsen, " Filmi DVD'de gördüm  Buraya da büyük ekranda görmek için geldim  Davet edilmekten dolayı çok mutluyum" dedi   Daha sonra Türkiye'ye geldiği için neler hissettiği sorulan Madsen, Türkiye'ye taşınıp sadece Türk filmleri yapmak istediğini ifade ederek "Hollywood'tan o kadar sıkıldım ki şimdi işsizim, iş arıyorum  Türkiye'de yaşamak istiyorum  Geçen sene Antalya'ya film festivali için gelmiştim  Bir önceki gelişimde biliyorsunuz zayıftım  Eşimle geldim bu defa  Şimdi bütün gücümü ve eşimi yanıma alıp öyle geldim  Filmdeki diğer başrol oyuncusu Edie de burada olsun çok isterdim  Ama şu an film çekiyor" diye konuştu | 
|   | 
|  | 
|  |