![]() |
Sokağın Kralları Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sokağın Kralları Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Sokağın Kralları Filmi Ziyaretçi Görüşleri 6 Sinan İhtiyaroğlu 23 ![]() ![]() Keanu Reeves'i çok sevdiğim için izledim ![]() ![]() ömer demir 15 ![]() ![]() en eğendim senaryo iyi oyunculuk iyi polisiye tarzda film sevenler için gayet iyi ![]() ![]() ![]() 5 hayalperst1 11 ![]() ![]() arkadaşla eraer gittik filmin itmesi için dua ettim keanu reeves oynuyor diye aldanıp gitmeyin ence 7 koray atıcı 09 ![]() ![]() keeanu reevees ve forest whıtaker ikilisi için izleneilecek ve türünde pek de kötü sayılmayacak ir film haftanın iyilerinden 7 toprak mert 18 ![]() ![]() genel olarak Matrixden hatırladığımız Keanu Reeves in oyunculuğunu herzaman eğendim ![]() ![]() İzleyici Korku, Polisiye Kasımda Aşk aşkadır Komedi, Drama Üçüncü Göz Drama, Gerilim Sonuna Kadar Drama, Matrix Revolutions Aksiyon, Suç Constantine Drama, Fantastik aşparmak Komedi, Drama Göl Evi Drama, Fantastik Şeytanın Avukatı Suç, Drama A Scanner Darkly Animasyon, Suç Tehlikeli İlişkiler Drama, Romantik Dünyanın Durduğu Gün ilim Kurgu, Gerilim Sıcak Yalanlar Üstüne Dram Afa: Sokağın Kralları Filmi Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|