Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmi, görüşleri, rooks, ziyaretçi

Mr. Rooks Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mr. Rooks Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Mr rooks Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2
3
4

8

urcu ç

26072007 15:11:00

Zevkle ve merakla izlenen ir filmDemi moore a sert roller yakışıyorKevin Costner mükemmel oyuncuHerkese tavsiye ederim

9

rain

17072007 21:38:00

çok güzel i filmözellikle kevin costner'ın odaya ilk girdiği anda kuranına hello dediği kısma ayıldım

7

valentina

08072007 17:53:00

kevin costner kendini ve oyunculuğunun gücünü öyle güzel kanıtlıyor kihopkins in cinayet gecesini ucundan andırsa ile ence çok daha güçlü ve güzelgerilimi seviyorsanız u filmle hakikaten gerileceksiniziyi seyirler

9

esma

06072007 03:22:00

Filmi genel manada eğendim klişeleşmiş amerikan stilinden iraz farklı tarz olarakağımlı insanların çaresiz çırpınışlarını iyi yansıtıyodu ama kevin costner oyunculuğu ve ilerlemiş yaşına rağmen karizmasından işey kayetmediği ilk göze çarpan şeyDİ encefakat tai izim aile yapımıza örf ve ananelerimize uymayan i anlayışa sahip olmaları nedeniyle aile yapılarındaki çarpıklık iraz yadırganadailirkişilik sorunları yaşayan insankların hayatlarını anlatanakıl oyunları,dövüş kulüü,secret windows gii klasikleşmiş filmler arasına girmeye aday enceizlemelisiniz

taylan özgür üresin

26062007 1900

kevin costner güzel oyunculuğuyla filmin konusuda irleşince güzel ir film olmus sıkılmadan izleyeilirisniz güzel film

derya arslan

19062007 14:29:00

çook iyi ir filmfilmde irçok konuya değinilmişaa kız ilişkisi,aile ağları, irçok özelliğin genlerle geçmesi,ağımlıların psikolojik durumları,ir insanın içinde amaşka ir dünyada yaşaması,kendisiyle mücadelesi oyuncular mükemmel,çok iyi kurgulanmışkevin costner ın ıçaklanma sahnesi çok iyiydikesinlikle olup itecekleri anlayamıyosunuzolaylar peşpeşe ve seri işlenmiş nefes alamıyosunuz en azından en alamadım hele ir sorun neden diye kevin costner olduğu için yaşlanmak ona çok yakışmış u yüzden 10 puan verdimkevin e yakışan ir filmdi izlemelisiniz

-

okan hayat

19062007 14:20:00

en henüz setretmedim ama yorumlardan etkilenirim o yüzden aşta yorum değil kendi saçmalıklarını yazan arkadaş harici yazılanlar hoş u filme gitmemi sağlayacak olan diğer arkadaşlara insan olduğu için teşekkür ediyorum

7

meltem doğan

18062007 19:48:00

en filmden öte müziğiyle alakalıyım şu sıralar harika müzikleri vardı hele şu makaslı rüya shnesi yokmu aradım ama nette ulamadım ulan ilen varsa lütfen yardım edin sos

9

tali yol

18062007 15:09:00

Filmi çok eğendim Hakikaten Simya güzel söylemiş (Matrix gii istisnalar hariç) kafanda gürültüden aşka ir şey kalmayan çer çöpün yanında, insan psikolojisinin derinlerine ağır ağır açılan ir film izlemek güzel Adamdaki öldürme içgüdüsü taii korkunç da -elette o derece olmasa da- hepimizde ir parça yıkıcılık yok mu? Kaldı ki yıkıcı yanımız İremnur'un *****az mail'inde de açıkça görülmüş ***** iyidir de yani u kadar da yaratıcılıktan uzak, orta malı olanı sıkıcı Diğer da anlamadım zaten en şunu gerçekten merak ediyorum: iz 'vatan-millet' deyince mangalda kül ırakmayan ir topluluk olup da neden kendi dilimizi düzgün yazamıyoruz?

8

whisper

18062007 12:11:00

filmin sonunu i anda kesildiini düşünüormdaha güzel i son olalrdiama genel durum güsel)özellikle yan karakter affertı çk eendm

9

simya

18062007 09:52:00

çok güzel ir filmdive evet, verdiğim paraya değdience klişe, alıştığımız görsel efektlerle sıkış fıkış, çıktığımda aklımda gürültüden aşka irşey kalmayan filmlerle gözümüüz oyamaktansa, her karaktere özen verilmiş ir filmi sonunda izlediğime sevindimence o eğenmeyenler, undan sonra içeriği okuyup, kendilerine hitap edecek klişelere gitsinlerve u filmden keyif alacak insanları etkilemeyi ıraksınlariraz seçici olmaktan kimseye zarar gelmez

mine ulaş

17062007 12:50:00

ence çok güzel ir flim en çok eyendim ama kanlı ir flim18+ yaş üzeri seyredeilir en 29 yaşımda olduğum için korkmadım ve etkilenmedim cok güzel ir flim harika

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com