Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kablubağa, sabrı

Kablubağa Sabrı

Eski 05-12-2008   #1
gulhan

Kablubağa Sabrı

Yıllar öncesinde, bir kaplumbağa ülkesi varmış Su sıkıntısı günden güne artmış ve susuz kalmışlar çok uzak iki dağ arkasında suya ulaşmaları için aralarından iki kişi seçip iki dağ arkasına göndermeye ve orda su alıp gelmelerine karar vermişler Ancak; bir kaplumbağanın oraya gitme süresi 30 yıl kadarmış İki kaplumbağa yola çıkmış 5-10 derken 30 yıl ardından ulaşmışlar ama oda ne! arkadaşlarınına su götürmeleri için bidon almamışlar İkisi tartışmaya başlamışlar sen git, sen git diye ve sonunda biri gitmeye karar vermiş ama bir şartı varmış ben gelene kadar hiç su içmiyeceksin oda hiç düşünmeden kabul etmiş Aradan 40-50 derken yıllar geçmiş arkadaşı dayanamamış bir yudum içeyim demiş suya yaklaşıp içerken çalıların arkasından diğer kablumbağa çıkmış ve
-__ Ama böyle yaparsan ben gitmem ki !!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com