|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bakalım, buyyrrun, ço0oq, diyenler, sabırlıyım |
Ç0o0o0o0oq SabırlıyıM Diyenler.. BuyyrruN Bakalım.. =) |
|
|
#1 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Ç0o0o0o0oq SabırlıyıM Diyenler.. BuyyrruN Bakalım.. =) |
|
Cevap : Ç0o0o0o0oq SabırlıyıM Diyenler.. BuyyrruN Bakalım.. =) |
|
|
#2 |
|
perisu_1907
|
Cevap : Ç0o0o0o0oq SabırlıyıM Diyenler.. BuyyrruN Bakalım.. =)ya çok sabır istiyo tşkkürler |
|
|
|
#3 |
|
sıradışı
|
Cevap : Ç0o0o0o0oq SabırlıyıM Diyenler.. BuyyrruN Bakalım.. =)monitörüm yeni olmasa kırıcaktım nerdeyse:D bende gittim eski monitörü kırdım:D:D: teşekkürler |
|
|
|
#4 |
|
seyito
|
Cevap : Ç0o0o0o0oq SabırlıyıM Diyenler.. BuyyrruN Bakalım.. =)yaaaaa bu nee yaaaaaaa valla delirtti beni bide sözde çok sabırlryımdır |
|
|
|
#5 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Ç0o0o0o0oq SabırlıyıM Diyenler.. BuyyrruN Bakalım.. =)bnde çıldırmıştım ilk açtığımda ![]() :)ilqi için tşkler ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
perisu_1907
|
Cevap : Ç0o0o0o0oq SabırlıyıM Diyenler.. BuyyrruN Bakalım.. =)ya bide zor kapattım ben sizde öle oldu mu |
|
|
|
#7 |
|
lifee38
|
Cevap : Ç0o0o0o0oq SabırlıyıM Diyenler.. BuyyrruN Bakalım.. =)kolum yoruldu tıhklamaktan yafffscared101010 |
|
|
|
#8 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Ç0o0o0o0oq SabırlıyıM Diyenler.. BuyyrruN Bakalım.. =)deli edio adamı yhaaa:D:D:D:D:d:P
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|
#9 |
|
kezban
|
Cevap : Ç0o0o0o0oq SabırlıyıM Diyenler.. BuyyrruN Bakalım.. =)ya biryerden sonra eğlenceli geldi yazanlar cok komikti okuya okuya bitti sonrada bi site acıldı kolay kapandı ama sende neden zor kapandı anlamadım sadece tıklamayın yazanlarıda okuyun okumayan varsa cok eglenceli çok komık oluyo
|
|
#10 |
|
gulhan
|
Cevap : Ç0o0o0o0oq SabırlıyıM Diyenler.. BuyyrruN Bakalım.. =)süperdı ya bayıldım valla bı ara başa dönecek dedı eyvah dedım ama Allah tan dönmedı emegıne saglık esmer_yar
|