Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eve, filmi, giden, görüşleri, yol, ziyaretçi

Eve Giden Yol Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eve Giden Yol Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Eve Giden Yol Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2
3
4
5
6
10
20
21

devrim deniz

21122007 16:46:00

film son derece etkileyici! ir o kadarda kaliteli ir yapımfilmi kötü yönde eleştirenler filmi değil filmin içeriğindeki farklı inanç ve düşünceleri eleştirmişler enceasıl onlara YAZIK!

urcu

13102007 22:10:00

en yazılan içok kötü eleştrilere katılmıyorum film cok güzeldıilk sinemeda izlemıstım savas sahnelerı cok gercekcıydıfilmin içerıgı de ence cok etkıleyıcıfilmi egenmeyenler ence ı daha izleyıp öyle karar versınler

1

filiz can

10102007 04:52:00

filim hiç umdugum gii çıkmadısenaryo ve oyuncular çok uyumsuzdutek kelimeyle yazık olmuş filmin konusuna aşarısız

1

Merve Öz

05092007 01:53:00

en hayatımda u kadar iğrenç tek ir film daha izlemedim Resmen tiksinerek çıktım Sakın izlemeyin! gerçekten geçirdiğiniz zamana yazık Ne oyunculuktan eser var, ne kurgudan ne de film yapma anlayışından öyle ir filmi türk sinemasının arşivlerine kattıkları için u düzensizliği ve üstünkörü çalışmayı şiddetle kınıyorum!

1

candan kadakal

02092007 00:40:00

Yazıkenim televizyon aşında geçirdiğim zamana orada oynayan oyuncuların performansına ve de yönetmen yapımcı diye gecinip film cekenlere yazıkSeyrettiğim en kötü filmlerden iriTürk sinemasına ve izleyicisine unumu layık görüyorlarPES!!!!!!

-

recai gümüşşş

23082007 20:07:00

hasan hüseyin yazıcı tarih iliyor mu acaa iliyorsa enver paşanın alman hayranlığı yüzünden aşımıza gelenleride ilmeli sarıkamışta soğuktan ölen insanlar onun eseridir

5

adil ö

16082007 21:07:00

filim güzel, üyük sanatcilar oynamis ve Antakyanin anadilini aya iyi ecermisler en kendim antakyaliyim keske antakyayi iraz daha fazla anlatsaydilar

1

ela pınar

16082007 13:39:00

öylesi güzel ir konu öylesine kötü ele alınailir mi yaa!kurgu erat!profesyonellikten uzak

1

Hasan Hüseyin Sayıcı

09082007 16:56:00

Enver Paşayı kötü anlatmışTarihi ilmeden film yapıyorlarence erat ötesi ir film

2

Alper Duman

19072007 18:16:00

gerçekten kurgusu kötü ir film olmus u konuyla iyi ir yönetmenin elinde cok daha asarılı ir film yapılailirdi olaylar cok ast işlenmiş savaş sahneleri cok yapmacık rezil edilmiş konu

8

urçin

18072007 11:11:00

konusu güzel ir fılm fakat kurgu ozuki anda hop dıye aska ıyere atlıyor hıç ağlama yapılmadan,ıraz acemıceama unlara rağmen fılmın guzellığı ozulmamış gayet guzel ır fılmdı

7

neva

13072007 17:19:00

Filimde şüpesiz saçma olan kısımlar var elki kaliteli olmayan ir film ama konu güzel Sadece işleyiş Kötü ve encede gereksiz ****** sahneler var Ama alevileri doğru anlatan ve onlara karşı yapılan haksız eleştirlere irazda cevap olacak izleniilir ir film

1

ismet

10072007 02:26:00

hayatimda seyrettigim en kötü film siralamasinda 'polis' le yarisir derecedeydi ukadar kötü ukadar kursgusu ozuk nasil film cekilir aklim almiyor dogrusu insallah su ekip idaha film cekmez

5

ilgim

20062007 00:14:00

arkadaslar ne kadar sacma sapan yorumlar yapiliyoryok ***** imis yok erotizm fazlasiyla varmis dafilmi simdi izledim ve alakasi yok unlarladogru duzgun irseylerin yapilmaya calisildigi , elle tutulur ir filmhatalari taii ki vardir ancak son donem dunyayi kurtaranlar yada haaam sinifi sacmaliklarina alisan orada surekli yapilan ,el alti espirilere gosterilen musamanin u filmde toplamda 1-2 dakikayi gecmeyecek sevisme sahlerine gosterilmemesiununda ***** olarak algilanmasiizim seyircilerimizinde ne kadar guvenilir oldugunu sorgulamamiza neden olacaktir

8

Filim aya Guzel olmus Osmanlinin n zorluklar ve savasin neden kayip edilgini cok guzel anlatiyorTei alevi'lere yapilan haksizligida Evet asi sahneler 16+

-

Devris Ali

18062007 19:04:00

Güzel film Osmanli tarafindan kirsal ölgelerde yasamay mahkum edilen Aleviler *****üst ilan edilir Osmanlinin ne kadar haksizlik ve zulm taraftari olduguna kendi gözleriyle sahit olan as rol, sonunda *****i kapar ve Osmanliya karsi daga cikar

3

Kara Yilan

17062007 23:54:00

Osmanlidaki kahramanliklari anlatirken ir yandanda araplarin ne kadar kötu olduklari, tapinak asinda ekleyen 'örtulu' fahise kadinlarinida gizli mesaj olarak doldurmuslar

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com