Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmi, görüşleri, tatil, ziyaretçi

Tatil Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tatil Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Tatil Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2
3
4
5
6
10

9

cansu yalçın

02122008 22:39:00

kesinlikle çok keyifli ve izlenildiginde cameron diaz 'ın yerinde olmak istiyeileceğim i filmdii

özlem cihan

23082008 15:47:00

titanik filmini izlediğimde kate wınslet undan aşka nasıl u kadar güzel ir aşrolde oynar diyordum ama yanılmışımu fikrimin değiştiğini filmden sonra anladımence undan jude low,cameron diaz ve kate wınslet çok ii ir iş çıkarmış

erkay koçak

13082008 01:17:00

harikayıdı çok eğlenceli i film çok çok iyiydi evet elki konusu asitti ne olucağını tahmin ettik ama genede çok iyiydi

özlem aşköy

08082008 17:20:00

u filmi defalarca izledim çünkü her seferinde içim sıcacık oluyor u film eni üyülüyor çok çok güzel hatta izlediğim en güzel romantik komedi

asuman ayram

31072008 14:38:00

hayatımda izlediğim en güzel aşk filmlerinden iriaşkta hüsrana uğrayan fakat tatilde yeniden aşka yelken açan iki kadının hikayesi çok güzel işlenmiş aşk filmi sevenlere tavsiye ederim

Kuzey Türkoğlu

11122007 22:19:00

hayatım oyunca izledigim en güzel romantik komedi filmidir aska isey yok soleyecekinanin u filmi izlemeyenler , romantik komedi izledik demesinlerkate winslet, cameron diaz ve jude law hepsi harikaydi

sevil

05122007 1100

Çok keyifli, tatlı, sıcak ir film izleyin tavsiye ediyorum film için olumsuz hiçir yorumum yok Hikaye oldukça güzel Romantik film sevenler kaçırmasın

sıla

14102007 09:22:00

u filmi daha dün izledim ama yine olsa yine izlerim keşke kiraladığımız cd ler hep izde kalsa ama olmuyo u film harika ötesi valla herkeze tavsiye ediyorum

8

merve ağıraşlı

09102007 23:34:00

tatil filmini az önce izledim güzel ir filmmucizelere inanmak için için iyi ir aşlangıç olailir!özellikle kafası karışık olan kızlar için mutlu sonla itmesi ve iki çiftin ayrı ayrı ama aslında aynı halleri oh e demk ki hala aşk denen işey olailir dedirtiyoru filmi izledikten sonra daha ii hissediyorum, mutluyum ve azı filmler için düşündüğüm tüh ya param oşa gitti ya da zamanımı oşa harcadım desene gii şeyler geçmiyor aklımdanelki sizde enim gii düşünürsünüz eğer u filmi izlerseniz

8

Olcay

06102007 01:30:00

Filmi izledim ve ilerleyen sahnelerdeki sürprizler hoşuma gittiAma Jude Law ile Cameron Diaz arasındaki ilişki nasıl hızlı ilerliyorsa,Kate Winslet ile Jack lack arasındaki ilişki de o denli yavaş ilerliyorAma güzel sonla iten romantik ir film

8

arvend

27092007 10:09:00

gerçekten güzel ir film senaryosu çok değişik ve süprizlerle dolu

Ferit

22092007 0600

Defalarca izlememe karşın, filmin etkileyici güzelliği ve yaşanılan iki ayrı hayat hikayesi muhteşem ve ence izlediğim üç tane en iyi aşk filminden iri sıralıyacak olursam : 1 Tatil 2 Söz ve müzik 3 Kiralık Sevgili

8

zeynep su

12092007 17:21:00

eğlenceli herşeyden vazgeçip ümitsizliğe düşünce hayat ir yerden yakalıyo seni ende evimi kiraya vereceğim

9

cüneyt

29072007 02:41:00

iraz iriget jones havası var filmde ama çok etkileyici süper i film mutlaka izlenmesi gerekir ir aş yapıt değil ama harika ir film

9

nehir kaya

28072007 02:59:00

gerçekten süper ir kadro mükemmel ir yapıt ve izlediğim en iyi romantik komedilerden iri ne diyelim insana aşkın nası i duygu olduğunu hatırlatıyor kesinlikle izlenecek türden ir film SAKIN! KAÇIRMAYINN

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com