|
|
Konu Araçları |
Ãdã¼lã¼nã¼n, bã¼yã¼k, lordvader, sahibi, star, wars |
Star Wars Bã¼yã¼k Ã?Dã¼lã¼nã¼n Sahibi Lordvader |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Star Wars Bã¼yã¼k Ã?Dã¼lã¼nã¼n Sahibi LordvaderStar Wars Büyük Ã?dülünün Sahibi LordvaderSinemalarcom olarak Star Wars'un 30 yılını kutlamak üzere, Jedbang Collectibles iÅ?birliÄ?i ile düzenlediÄ?imiz yarıÅ?mamıza katılımından dolayı tüm kullanıcılarımıza teÅ?ekkür ederiz Darth Vader büyük ödülünü kazanan lordvader sevincini bizlerle bu sözlerle paylaÅ?tı: "Ä°Å?te ben ve çocukluÄ?umdan beri beni büyülemiÅ? olan kahramanım, lordum Kargo elime ulaÅ?madan önce büyük olacaÄ?ını biliyordum ama kutusunu ilk gödüÄ?ümde gözümden bir damla yaÅ? süzüldü desem yeri var :) Ã?ünkü devasa! Ve çok ayrıntılı Resimlerdeki gibi siyah beklerken milenyum renklerinde geldi, fakat böyle olması bir heykel gibi bakmaya doymadan kalakalmanıza neden oluyor Yıllardır Star Wars seyredip durmaktan çocukluk anılarımdan çok filmleri anımsıyor olmanın faydasını görmüÅ? olmanın coÅ?kusu içindeyim Daha önce de çekiliÅ?lerden deÄ?erli sayılabilecek hediyeler kazandım ama böylesine çok sevdiÄ?im ve taptıÄ?ım bir eserle beni ödüllendiren SinemalarCom'a teÅ?ekkürlerin en büyüÄ?ünü, saygıların en yücesini bir borç biliyorum Güç hepimizle olsun" Lordvader'a ve diÄ?er tüm kazananlarımızı tebrik eder, tüm üyelerimizi yeni yarıÅ?malarımızda görmeyi dileriz Devami |
|