![]() |
KırmıZı GüLLer... |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() KırmıZı GüLLer...Kan rengi, kırmızı güllere bayılırdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kocasının sevgili Rose'u ![]() Her yıl Sevgililer Günü'nü kapının önünde bulunduğu enfes fiyonklarla süslü kucak dolusu kıkrmızı güllerle kutlardı ![]() ![]() Hatta eşini kaybettiği yıl dahi kapısı çalınmış, gülleri kucağına bırakılmıştı ![]() ![]() "Seni geçen sene bugünkünden daha çok seviyorum ![]() ![]() ![]() Birden bunların son gülleri olduğunu düşündü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sessizce ![]() ![]() ![]() Bitmek bilmeyen bir yıl geçti ![]() ![]() Sonra bir sabah kapı çalındı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Biliyorum" dedi çiçekçi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rose hıçkırıklar arasında teşekkür ederek telefonu kapadı ![]() ![]() "Merhaba sevgilim" diye başlıyordu kart ![]() "Bir yıldır ayrıyız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________
![]() |
Cevap : KırmıZı GüLLer... |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : KırmıZı GüLLer...Güzel ve hüzünlüüüü tşkrrrrr ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gulhan
|
![]() Cevap : KırmıZı GüLLer...okudugun için ben sana teşekkür ederım bonsoir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
haticee
|
![]() Cevap : KırmıZı GüLLer...emeğine sağlık tesekkurler!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : KırmıZı GüLLer...çok hüzünlü ama biokadarda güselll |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
hey_crazygirl
|
![]() Cevap : KırmıZı GüLLer...çok gsl vee duygusall paylasım için teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
su perisi
|
![]() Cevap : KırmıZı GüLLer...Elinize sağlık güzel paylaşım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : KırmıZı GüLLer...ellerinize sağlık çok güzel bir hikayeydi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|