![]() |
aŞKıN GöZü KörDüR.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() aŞKıN GöZü KörDüR..Uzun zaman önce, dünya yaratılmadan, insanlar dünyaya ayak basmadan önce, iyi huylar ve kötü huylar ne yapacaklarını bilemez vaziyette dolanıyorlarmış ![]() Bir gün, toplanmışlar ve her zamankinden daha sakin oturuyorlarken Saflık ortaya bir fikir atmış: "Neden saklambaç oynamıyoruz?" Ve hepsi bu fikri beğenmiş, ve hemen Çılgınlık, bağırmış: ''Ben ebe olmak ve saymak istiyorum, Ben ebe olmak istiyorum!" ve başka hiç kimse Çılgınlığı arayacak kadar çıldırmadığı için, Çılgınlık bir ağaca yaslanmış ve saymaya başlamış, 1, 2, 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şefkat Ay'ın boynuzuna asılmış; İhanet çöp yığınının içine girmiş; Sevgi bulutların arasına kıvrılmış; Yalan bir taşın altına saklanacağını söylemiş ama yalan söylemiş çünkü gölün dibine saklanmış; Tutku dünyanın merkezine gitmiş; Para hırsı bir çuvalın içine girerken çuvalı yırtmış ![]() Ve Çılgınlık saymaya devam etmiş, 79, 80, 81, 82 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk' ın dışında bütün iyi huylar ve kötü huylar o ana kadar zaten saklanmış ![]() ![]() ![]() Bu bizi şaşırtmamalı çünkü hepimiz Aşk ı saklamanın ne kadar zor olduğunu biliriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sağım solum sobedir, geliyorum!", ve arkasını döndüğünde, ilk önce Tembelliği görmüş, o ayaktaymış çünkü saklanacak enerjisi yokmuş ![]() ![]() Ve Çılgınlık umutsuzluğa kapılmış, en son saklı kişiyi bulamamış, derken Haset, bulunamadığı için haset duyarak,Çılgınlığın kulağına fısıldamış: "Aşkı bulamıyorsun, O güllerin arasında saklanıyor ![]() ![]() sopa ile kör etmiş ![]() "Ne yaptım ben? Ne yaptım ben?'' Diye bağırmış ![]() "Seni kör ettim ![]() "Gözlerimi geri veremezsin ![]() ![]() Ve o günden beri, Aşkın gözü kördür ve her zaman Çılgınlık yanındadır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|