Ünlüleri Yorumladı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ünlüleri Yorumladı* En Çok Reklam ve Sinema Filmi Çeken Yönetmenler Arasında Yer Alan Sinan Çetin, Bugüne Kadar Kamerasıyla Tanışan 330'u Aşkın Ünlüden Bazılarını Haftalık Dergisine Yorumladı: ![]() Yasemin Kozanoğlu * Dünyada yaşamakla uçmak arasındaki tercihini uçmaktan ve insanlara kanatlı melek olarak görünmekten yana kullanmış biridir Keşke uçmak yerine ayaklarını yere bassaydı, dünya çapında yıldız olurdu Hülya Avşar * Hülya Avşar'ın gözlerinde her erkeğin aşık olacağı kadını gördüm Bir aşk yaşamadık ama Hülya Avşar dendiğinde aklıma hep o gözler gelir O gözlerdeki derin bakışlar erkekleri derinden etkiler Tarkan * Onun yönetmen olması gerektiğini düşünüyorum Bir gün kendi filmini yazıp yönetirse hiç şaşırmayın Anlattığımız filmi bir türlü çekemedik Engin Günaydın * Bir reklam filminde karşıma çıktı Çok gergindi Sonra gerginliğini mizaha dönüştürdü Hayatımda gördüğüm en nevi şahsına münhasır insan, kişilik sahibi, hiç aktöre benzemeyen bir aktördür Şener Şen * Her sete gerekli, dünyanın en tatlı, en uyumlu, çalışılması en hoş insanlarındandır Çünkü sette kendisini eğlendirmek için sizi de eğlendirir Tartışmaları da keyiflidir Gülse Birsel * 'Bu kızı keşfedeyim de sırtından para kazanayım' duygusu uyandıran biriydi bende Hiç yanılmamışım Hem o, hem de biz kazandık Allah her şirkete bir Gülse Birsel vermeli![]() ![]() Haluk Bilginer * Gövdesini kameranın önüne korkusuzca koyan ve bunu acayip bir konsantrasyonla yapan, aktörlüğün simgesi bir adam 'Aktör' dendiğinde onun adını söylerim Pelin Batu * Erkeklerin bir bakışta aşık olduğu kadın klasörüne girer Komser Şekspir'deki rolünün karşılığına uymadığını düşünüyorum Bu benim hatamdı ****i ve alımlı genç bir kadın rolü gerekirse onunla çalışmak isterim Sanem Çelik * Onda bir oyuncuda olması gereken çok önemli bir şey var Şeytan ve meleği yüzünde bir arada tutabiliyor Bu yüzden birlikte çalıştığı bütün yönetmenlerin sevgilisidir Olmayı da sürdürecek Kaynak: intersinema com |
|
|
|