Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ünlüleri, yorumladı

Ünlüleri Yorumladı

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ünlüleri Yorumladı

*

En Çok Reklam ve Sinema Filmi Çeken Yönetmenler Arasında Yer Alan Sinan Çetin, Bugüne Kadar Kamerasıyla Tanışan 330'u Aşkın Ünlüden Bazılarını Haftalık Dergisine Yorumladı:

Yasemin Kozanoğlu

* Dünyada yaşamakla uçmak arasındaki tercihini uçmaktan ve insanlara kanatlı melek olarak görünmekten yana kullanmış biridir Keşke uçmak yerine ayaklarını yere bassaydı, dünya çapında yıldız olurdu

Hülya Avşar

* Hülya Avşar'ın gözlerinde her erkeğin aşık olacağı kadını gördüm Bir aşk yaşamadık ama Hülya Avşar dendiğinde aklıma hep o gözler gelir O gözlerdeki derin bakışlar erkekleri derinden etkiler

Tarkan

* Onun yönetmen olması gerektiğini düşünüyorum Bir gün kendi filmini yazıp yönetirse hiç şaşırmayın Anlattığımız filmi bir türlü çekemedik

Engin Günaydın

* Bir reklam filminde karşıma çıktı Çok gergindi Sonra gerginliğini mizaha dönüştürdü Hayatımda gördüğüm en nevi şahsına münhasır insan, kişilik sahibi, hiç aktöre benzemeyen bir aktördür

Şener Şen

* Her sete gerekli, dünyanın en tatlı, en uyumlu, çalışılması en hoş insanlarındandır Çünkü sette kendisini eğlendirmek için sizi de eğlendirir Tartışmaları da keyiflidir

Gülse Birsel

* 'Bu kızı keşfedeyim de sırtından para kazanayım' duygusu uyandıran biriydi bende Hiç yanılmamışım Hem o, hem de biz kazandık Allah her şirkete bir Gülse Birsel vermeli

Haluk Bilginer

* Gövdesini kameranın önüne korkusuzca koyan ve bunu acayip bir konsantrasyonla yapan, aktörlüğün simgesi bir adam 'Aktör' dendiğinde onun adını söylerim

Pelin Batu

* Erkeklerin bir bakışta aşık olduğu kadın klasörüne girer Komser Şekspir'deki rolünün karşılığına uymadığını düşünüyorum Bu benim hatamdı ****i ve alımlı genç bir kadın rolü gerekirse onunla çalışmak isterim

Sanem Çelik

* Onda bir oyuncuda olması gereken çok önemli bir şey var Şeytan ve meleği yüzünde bir arada tutabiliyor Bu yüzden birlikte çalıştığı bütün yönetmenlerin sevgilisidir Olmayı da sürdürecek

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com