![]() |
Gerçek Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Gerçek AşkBir zamanlar, bütün duyguların üzerinde yaşadığı bir ada varmış: Mutluluk, Üzüntü, Bilgi ve tüm diğerleri, Aşk dahil ![]() Bir gün, adanın batmakta olduğu duygulara haber verilmiş ![]() Bunun üzerine hepsi adayı terk etmek için sandallarını hazırlamışlar ![]() Aşk, adada en sona kalan duygu olmuş, çünkü mümkün olan en son ana kadar beklemek istemiş ![]() Ada neredeyse battığı zaman, Aşk yardım istemeye karar vermiş ![]() v Zenginlik, çok büyük bir teknenin içinde geçmekteymiş ![]() Aşk, “Zenginlik, beni de yanına alır mısın ?” diye sormuş ![]() Zenginlik, “Hayır, alamam ![]() Teknemde çok fazla altın ve gümüş var, senin için yer yok ![]() ![]() Aşk, çok güzel bir yelkenlinin içindeki Kibir ‘den yardım istemiş ![]() “Kibir, lütfen bana yardım et !” “Sana yardım edemem, Aşk ![]() Sırılsıklamsın ve yelkenlimi mahvedebilirsin ![]() diye cevap vermiş Kibir ![]() Üzüntü yakınlardaymış ve Aşk yardım istemiş: “Üzüntü, seninle geleyim ![]() “Of, Aşk, o kadar üzgünüm ki, yalnız kalmaya ihtiyacım var ![]() Mutluluk da Aşk’ın yanından geçmiş; ama o kadar mutluymuş ki Aşk’ın çağrısını duymamış ![]() Aşk, birden bir ses duymuş ![]() Gel Aşk! Seni yanıma alacağım…” Bu Aşk’tan daha yaşlıca birisiymiş ![]() Aşk o kadar şanslı ve mutlu hissetmiş ki, onu yanına alanın kim olduğunu öğrenmeyi akıl edememiş ![]() Yeni bir kara parçasına vardıklarında, Aşk ‘a yardım eden yoluna devam etmiş ![]() Ona ne kadar borçlu olduğunu fark eden Aşk, Bilgi ‘ye sormuş: “Bana yardım eden kimdi?” “O, Zaman ‘dı” diye cevap vermiş Bilgi ![]() “Zaman mı? Neden bana yardım etti ki?” diye sormuş Aşk ![]() Bilgi gülümsemiş: “Çünkü sadece Zaman Aşk’ın ne kadar büyük olduğunu anlayabilir
|