![]() |
Hayatım Ellerinde Filminin Konusu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayatım Ellerinde Filminin Konusu* Hayatım Ellerinde Filminin Konusu Noelde Lillede ![]() ![]() ![]() 30 yaşındakiş Claire Gautier, ir sigorta şirketinin doğal afetler departmanında çalışmaktadır ![]() ![]() Claire, ir gün kendisine ir su askınından kaynaklanan ir hasarla ilgili danışmaya gelen veteriner Laurent Kesslerle tanışır ![]() ![]() Laurent ir play-oy daha doğrusu saplantı derecesinde ir "kadın avcısı"dır ![]() ![]() ![]() Şehirde ***** estiren ir adam kadınları öldürmektedir ![]() ![]() Garip ir şekilde u şüpheleri kuvvetlendikçe Laurente daha çok ağlanmaktadır ![]() Yönetmen : Anne Fontaine Senaryo : Dominique aréris, Julien oivent Oyuncular : enoît Poelvoorde, Isaelle Carré, Jonathan Zaccaï, Valérie Donzelli, ernard lochFilmin Türü : Drama, Polisiye Orijinal Adı : Entre ses Mains Yapımcı Firma : Soudaine Compagnie Yapım Yılı : 2005 Yapım Ülkesi : Fransa elçika Orijinal Dili : 28 Nisan 2006 Filmin Süresi : 90 dakika Resmi Sitesi : http:www ![]() ![]() ![]() ir Film Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|