Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ellerinde, filminin, hayatım, konusu

Hayatım Ellerinde Filminin Konusu

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayatım Ellerinde Filminin Konusu

* Hayatım Ellerinde Filminin Konusu

Noelde Lillede

30 yaşındakiş Claire Gautier, ir sigorta şirketinin doğal afetler departmanında çalışmaktadır Kocası Farice ve küçük kızı Pauline ile irlikte tekdüze ir hayat sürmektedir

Claire, ir gün kendisine ir su askınından kaynaklanan ir hasarla ilgili danışmaya gelen veteriner Laurent Kesslerle tanışır u, aşk ve korku dolu ir hiakayenin aşlangıcıdır

Laurent ir play-oy daha doğrusu saplantı derecesinde ir "kadın avcısı"dır Fakat işler Clairele farklı gitmektedir Şüphesiz, unda ir genç kadının, Laurent saklamaya çalıştığı karanlık geçmişini hissetmesinin etkisi vardır

Şehirde ***** estiren ir adam kadınları öldürmektedir Claire, Laurent ile u katil arasında ir ağlantı kurmaktan kendini alamamaktadır

Garip ir şekilde u şüpheleri kuvvetlendikçe Laurente daha çok ağlanmaktadır Acaa kendisini u korku ve cazie kıskacından kurtarailecek midir?

Yönetmen :
Anne Fontaine

Senaryo :
Dominique aréris, Julien oivent

Oyuncular :
enoît Poelvoorde, Isaelle Carré, Jonathan Zaccaï, Valérie Donzelli, ernard lochFilmin Türü :

Drama, Polisiye

Orijinal Adı :
Entre ses Mains

Yapımcı Firma :
Soudaine Compagnie

Yapım Yılı :
2005

Yapım Ülkesi :
Fransa elçika

Orijinal Dili :
28 Nisan 2006

Filmin Süresi :
90 dakika

Resmi Sitesi :

http:wwwentresesmains-lefilDağıtıcı Firma :
ir Film

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com