![]() |
Pianist Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pianist Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Pianist Filmi Ziyaretçi Görüşleri 10 aşkın yüksel 28 ![]() ![]() anlatacak hiç işi yok filme akalı nerdeyse 1ay oldu hala etkisindeyim tek kelime ile fevkeladenin üstünde mükemmelin ötesinde i film unun üzerine en film tanımam ee ai aklıma geldikce akıyorum ve hiçte ıkmıyorum inannın ana urcu 07 ![]() ![]() tek kelimeyle 'ayıldım' filmde öyle sahneler var ki insanın kanı donuyor ence harikaa nurettın ılgın 28 ![]() ![]() hayatımda ızledıgım ve encok etkılendıgım ır flımdı ukadar guzel ır gercek yasam konusu anlatılamazdı tek kelıme mukemmel Nursel mıhçı 31 ![]() ![]() Gerçek ir hikaye gerçeğine en yakın daha nasıl anlatılırki ir filmde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - selim türkoğlu 30 ![]() ![]() yıllardır hep aynı senaryo hep aynı masal yahudiler ir defa soykırıma uğradı yıllardır unu duygu sömürüsü yaarak kaymağını yiyor ![]() meltem er 07 ![]() ![]() u filmi izleyince nazilerden i kez daha nefret ettim ne hak ya anlamıorum yahudilere nie u zulüm fiilm taiki muhteşem ne die ilirim ki puan 02 ![]() ![]() ikinci dünya savaşı ve piyanistten öte ir irey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ipek kahraman 29 ![]() ![]() inanılmaz ir filmmm muhakkak izlenmeliii u kadar güzell ir filmm ilk defa izledimm 1 hafta etkisinden kurtulamadımm çokk güzel uyarlanmış eyazz perdeyee inanılmasıı güçç harikaa tek kelimeyle Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|