Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatä±yor, ellen, junoyu, page

Ellen Page 'Juno'yu Anlatä±Yor...

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ellen Page 'Juno'yu Anlatä±Yor...

"En İyi Kadın Oyuncu" dalında Oscar’a aday gösterilen 20 yaÅ?ındaki Ellen Page, diÄ?er dört rakibinin yarısı yaÅ?ındaydı

Dört dalda Oscar’a aday gösterilen ve "En İyi Ã?zgün Senaryo" dalında Oscar’ı kucaklayan “Juno”nun baÅ?rol oyuncusu Ellen Page, “Juno” ile beraber kariyerinde meydana gelen patlamayı ve Oscar adaylıÄ?ı hakkındaki düÅ?üncelerini anlattı

-“Juno”nun aÅ?ırı Å?iÅ?irilmiÅ? ve abartılmıÅ? bir film olarak algılanacaÄ?ını düÅ?ündün mü hiç?
-Böyle bir olay daha önce baÅ?ka bir filmde izleyici olarak baÅ?ıma gelmiÅ?ti AÅ?ırı Å?iÅ?irilmiÅ? bir film vardı ve izlemeye gitmiÅ?tim Ancak “Juno”nun aÅ?ırı Å?iÅ?irilmiÅ? ve abartılmıÅ? bir film olduÄ?unu düÅ?ünmüyorum Benim gurur duyduÄ?um bir film oldu İzleyiciler de harika Å?ekilde karÅ?ılıÄ?ını verdiler Umarım aynı durum filmin gösterildiÄ?i her yerde olur
-Filmin senaryosu çok büyük övgü aldı ve ‘En İyi Ã?zgün Senaryo’ Oscar’ı ile ödüllendirildi Bu konuda sen ne düÅ?ünüyorsun?
-İzlediÄ?iniz film bundan üç sene önce okuduÄ?um senaryodan yapıldı Bence Diablo Cody inanılmaz yetenekli, dahi bir insan Ona tapıyorum Oscar kazanmasından çok mutlu oldum Bunu fazlasıyla hak etti Kendi adaylıÄ?ımdan da büyük heyecan duydum Filmde görev yapan herkes adına çok mutluyum Ã?ok ünlü kadın oyuncularla beraber Oscar’a aday gösterilmek onur verici olmakla birlikte bu büyük isimlerin karÅ?ısında ezildiÄ?imi de hissediyorum
-ArkadaÅ?larının tepkisi nasıl oldu? Farklı davrandılar mı?
-Ã?ok destekleyici davrandılar Ben zamanında onları nasıl desteklediysem onlar da aynısını yaptı Bu çok güzel bir Å?ey… Oscar’a aday oldum ama ben hala aynı insanım Oyuncuyum diye çok özel birisi olduÄ?umu düÅ?ünmüyorum Sahip olduÄ?um arkadaÅ?larımdan memnunum
- Å?öhret yolunda hızla ilerliyorsun ama bir gün kafa üstü çakılabileceÄ?in hiç aklına geliyor mu?
- Kesinlikle… Zaten bu yüzden tatil yapmaya bolca zaman ayırıyorum “Juno”dan bu yana çalıÅ?madım ArkadaÅ?larımla yolculuÄ?a çıkıp kamp yaptım İnsanlar hep bir sonraki adımlarına kafayı takmıÅ? durumdalar Sürekli geliÅ?meyi,daha ileri gitmeyi, baÅ?arıyı düÅ?ünüyorlar Bence toplumun baÅ?arılı olmak konusunda çok tuhaf bir perspektifi var GeliÅ?me dediÄ?imiz Å?eylerin aslında bizi yıkıma doÄ?ru götürdüÄ?ünü düÅ?ünüyorum Bu da çok ürkütücü bir Å?ey… Kendi mutluluÄ?umu yaptıÄ?ım iÅ?lerin önem düzeyine göre ölçtüÄ?ümü hissetmeye baÅ?ladıÄ?ım anda kendime Å?öyle derim: “Hey artık kendime gelmeli, yükseklerde uçmayı bırakıp ayaklarımı yere basmalıyım Aslında neyin önemli olduÄ?unu kendime sürekli hatırlatırım Hayatta herÅ?eyin, hatta hayatın kendisinin bile kırılgan olduÄ?unu unutmayalım
-OynadıÄ?ın karakterin hangi yönlerini sevdin?
-Bence daha önce hiç görmediÄ?imiz tarzda bir ergenlik çaÄ?ı baÅ?rol karakteri Komik, özgün, farklı, akıllı ve zeki bir kız KiÅ?iliÄ?inde bu özelliklerin hepsini birden barındırıyor Ancak daha da önemlisi samimi, dürüst ve insanlarla kolay iletiÅ?im kuran bir kız olması
-Kendini gençler için bir örnek olarak görüyor musun?
-EÄ?er genç arkadaÅ?larım Juno karakterini sevdiyse ve kendilerini onunla bir tuttuysa bu kesinlikle çok müthiÅ? birÅ?ey Bundan sonra hep kendim olmaya devam edeceÄ?im O zaman da bende hoÅ?larına giden birÅ?eyler bulurlarsa neden hep örnek almasınlar!
-Sence Hollywood filmlerinde gençler bazen yanlıÅ? yorumlanıyor mu?
-Birçok insanın popüler medyada yanlıÅ? yorumlandıÄ?ını düÅ?ünüyorum Böyle diyorum ama var olmayan birÅ?eylerin bize sunulduÄ?u anlamı çıksın istemem Bence popüler medya ve Hollywood filmleri gençlerin ufkunu geniÅ?letecek, yeni fikirlere ulaÅ?masına izin verecek nitelikte olsaydı; genç olmanın ne anlama geldiÄ?i konusunda yeni olasılıkları gündeme taÅ?ısaydı daha güzel olurdu Böyle Å?eyleri iyi yapan, insanların farklı Å?eyler yapmasını öneren filmleri izlemeyi severim
- Hollywood’un keyifsiz ve kötü yönleriyle tanıÅ?tın mı?
- Hangi sektörün kendine göre negatif yönleri vardır Hollywood’un da negatif yönleri olduÄ?u kuÅ?kusuz… Kanada’da Nova Scotia’ya baÄ?lı Halifax’ta doÄ?up büyüdüÄ?üm için Å?anslıyım Hollywood ortamında büyümüÅ? insanların sadece kendine önem veren, bencil ve sürreal bir dünyada yaÅ?adıÄ?ını düÅ?ünüyorum Oysa dünyanın büyük kısmının filmleri ve medyayı umursamadıÄ?ını unutuyorlar Dünyanın büyük kısmının umurunda bile deÄ?iller, umurunda deÄ?iliz…
- Ã?nlü oyunculardan seninle iletiÅ?ime geçen oldu mu?
-Evet, bazı mektuplar aldım
-Kimden?
-Söylemek istemiyorum
-Brad Pitt olabilir mi?
-Brad bana kart göndermedi İÅ?te buna kızıyorum! Yok yok sadece Å?aka Hepsi çok saygı duyduÄ?um ve takdir ettiÄ?im aktörler… Onlardan bana mektup veya kart gelmesi, benim için bir rüya gibiydi Ã?ok tuhaftı DüÅ?ünebiliyor musunuz, mektubu okuyorsunuz ve en sonunda bir imza görüyorsunuz ‘Oh, bu mektup Å?u kiÅ?iden gelmiÅ?, wooww!” diyorsunuz Bu çok güzeldi
-Son olarak neler söylemek istersin?
-Hepsini inanılmaz baÅ?arılı bulduÄ?um dört ünlü kadın oyuncuyla beraber Oscar’a aday olacaÄ?ım aklıma bile gelmezdi Orada benim de yer almıÅ? olmam rüya gibi bir deneyimdi

Devami

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com