![]() |
Evliliği Pekmez Sandım(Yaşanmış bir hikaye) |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() Evliliği Pekmez Sandım(Yaşanmış bir hikaye)SADECE KADIN Ayşegül meyve tabağını Ömere uzatırken aklına sabah atlattığı kaza geldi ![]() _Bu gün az daha ölüp gidiyordum ![]() -Allah korusun ne olduki ? -Sabah Leylaya giderken karşı kaldırımda Perihan'ı gördüm,ona yetişeyim derken kendimi caddeye attım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _Benim vicdanlı karıcığım ![]() _Yaaa espiri bir yana ciddi ciddii kör yola gidiyordum ![]() Ayşegül _İyiki ölmedim değil mi? diye sordu ![]() _Böyle soru olurmu hiç ![]() ![]() Çocuklar perişan olurlar sen siz ![]() ![]() ![]() ![]() Ayşegülün rengi attı ![]() _Perişan olurlar çocuklar doğru ![]() ![]() ![]() ![]() sonra ayağa kalktı ![]() _Uykum geldi ben yatacağım,diyerek odadan çıktı ![]() Ömer Ayşegülün neden canının sıkıldığını anlamadı ![]() _Ne oldu şimdi ? seni kızdıracak ne yaptım şimdi? _Hiç birşey yok ,dedi kapıdan çıkarken ![]() "hiçbirşey yoksa,daha da kötü"diye söylendi ![]() ![]() ![]() Kapıdan girerken günün nasıl geçti diye sorarak eşini öpmüştü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hemen yatak odasına çıktı,Ayşegül yorganı başına çekmiş uyuyor gibiydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _Hayatım çok özür dilerim Sen konuşurken gözüm tv ![]() ![]() ![]() ![]() Ayşegül bu sefer hıçkırarak ağlamaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() _Canım lütfen hatamı söylermisin ![]() ama Ayşegül onunla hiç konuşmadı ![]() Ertesi gün Ayşegül ağlamaktan şişmiş gözlerle kalktı ama hiç konuşmadı ![]() ![]() ![]() ![]() Basit bir hata bu kadarda büyütülmez ki diye düşünerek Ömer de tüstü hiç konuşmadı ![]() Nihayet 2 hafta sonra Ayşegül "Boşanmak istiyorum "diye Ömere söyledi ![]() _Boşanmak mı!!!! diye şaşkın şaşkın baktı karısına _Evet hemde en kısa zaman da Merak etme çocukları sana bırakmam ![]() ![]() _Bir mahzuru yoksa neden boşanmak istediğini sorabilirmiyim ![]() _Zaten biliyorsun ama yinede söyleyim ![]() ![]() _Benim için değerinin olmadığına nasıl karar verdin?? _Sen söyledin ![]() _Ne zaman? Kaza atlattığımı söylediğimde ![]() _Güle güle ölebilirsin ![]() ![]() _Öyle birşey söylemedim ![]() _Demedin ama sözlerinden o anlam çıkıyor ![]() _Ben unutmuşum tam olarak o akşam ne dedim ![]() _Aman öleyim deme çocuklar perişan olurlar,Bu ne demek,benim için önemli değilsin ![]() ![]() ![]() _Hayatım yanlış anlamışsınSen benim için çok değerlisin ![]() ![]() _Tamam işte Beni gerçekten sevseydin eğer ![]() ![]() ![]() _Delisin sen seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() _Çocukların anasıyım diye seviyorsun herhalde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sevmemle ne alakası var???? _Yot mu? _Tabi ki yok _İyi buna sevindim,Ben senin gözünde çocuklarıyın annesi değil ![]() ![]() ![]() Ömer Ayşegülün elini tuttu ![]() _Tamam bir daha dikkat ederim ![]() ![]() _Etsen iyi olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _Seni kırdığım için çok üzgünüm hayatım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _Hatanı fark etmeni bekledim ![]() _Hayatım şunu artık anlasan iyi olur ![]() ![]() Makinaları sor, futbolu sor ![]() ![]() ![]() _Hiç te zor değil ![]() _Bence zor ![]() ![]() _Çok abbarttın, o kadarda değil ![]() ![]() ![]() ![]() Sen bir kaza atlattığını söylesen ![]() ![]() ![]() Ömer bir süre sustu ![]() _Galiba haklısın ![]() ![]() ama bu sözü ben söyleyince böle bir anlama geldiğini düşünemedim ![]() _Eeeee kadınları anlamak o kadar da zor değilmiş ![]() _Beni seviyormusun"diye sordu ömer ![]() __Tabii seviyorum çünkü sen çocuklarımın babasısın ![]() Ömeni yüzü asıldı ![]() _Ne yani çocuklarının babası olmasam sevilecek özelliği olacak adam değilmiyim??? Ayşegül kah kahalarla güldüüü _Bak seni nasıl da tuzağa düşürdüm ![]() ![]() ![]() BeYlEr saDeCe bİRaz EmpATİ :notworthy: 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Evliliği Pekmez Sandım(Yaşanmış bir hikaye) |
![]() |
![]() |
#2 |
gulhan
|
![]() Cevap : Evliliği Pekmez Sandım(Yaşanmış bir hikaye)emegıne saglık süperdi
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
seyito
|
![]() Cevap : Evliliği Pekmez Sandım(Yaşanmış bir hikaye)bunlar ince konular ![]() ![]() güzel bi paylaşım tşkler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
seyito
|
![]() Cevap : Evliliği Pekmez Sandım(Yaşanmış bir hikaye)bunlar ince konular ![]() ![]() güzel bi paylaşım tşkler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Evliliği Pekmez Sandım(Yaşanmış bir hikaye)Zamn ayırıp :notworthy:okuduğunuz için teşekkürler dostlar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|