Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evliliği, hikaye, pekmez, sandımyaşanmış

Evliliği Pekmez Sandım(Yaşanmış bir hikaye)

Eski 05-11-2008   #1
bonsoir

Evliliği Pekmez Sandım(Yaşanmış bir hikaye)

SADECE KADIN

Ayşegül meyve tabağını Ömere uzatırken aklına sabah atlattığı kaza geldi

_Bu gün az daha ölüp gidiyordumMeyve yerine helvamı yiyor olabilirdin kocacığım!!!

-Allah korusun ne olduki ?
-Sabah Leylaya giderken karşı kaldırımda Perihan'ı gördüm,ona yetişeyim derken kendimi caddeye attımTabii gelen arabayı görmedimKadıncağız bana çarpmamak için kaldırıma çarptıHayır öldüğüme yanmıycam bir kadının kaza yapmasına sebep olduğum için üzülüyorumÖlseydim eminim herkes o kadıncağızı suçlayacaklardıKadınlar trafiğe çıkmasın diye erkekler aleminde söylemler olabilirdi

_Benim vicdanlı karıcığım Kendinden vazgeçmiş kaza yapacak olanı düşünüyorsun!!!
_Yaaa espiri bir yana ciddi ciddii kör yola gidiyordum

Ayşegül

_İyiki ölmedim değil mi? diye sordu
_Böyle soru olurmu hiçTabi ki iyi ki ölmedinSenin ölmeni düşünemiyorum bile
Çocuklar perişan olurlar sen siz

Ayşegülün rengi attı

_Perişan olurlar çocuklar doğruBunu ben niye düşünemedim,dedi ters ters
sonra ayağa kalktı
_Uykum geldi ben yatacağım,diyerek odadan çıktı

Ömer Ayşegülün neden canının sıkıldığını anlamadı
_Ne oldu şimdi ? seni kızdıracak ne yaptım şimdi?
_Hiç birşey yok ,dedi kapıdan çıkarken

"hiçbirşey yoksa,daha da kötü"diye söylendiBu seni biraz daha süründüreceğem,canımın neye sıkıldığını sen bulacaksın"demekti ki yandım dediBelkide daha önce yaptığım bir hata aklına gelmiştir ona kızmıştır diye düşündü
Kapıdan girerken günün nasıl geçti diye sorarak eşini öpmüştüÇorabınıda salondaki sehpanın üstüne koymamıştıKlozetin kapağınıda açık bırakmamıştıBöyle olsa ancak 10 dakika kızar dıÖzel bir gün mü diye aklından geçirdi ve düşündü ,hayır özel bir gün de değildiEşinin doğum gününü unutmamıştı,güzel bir hediyede almıştı,elilik yıldönümü de değildiAceba o konuşurken gözüm tv yemi kaydı dedi kendi kendine Ayşeğül buna çok kızardı çünkü

Hemen yatak odasına çıktı,Ayşegül yorganı başına çekmiş uyuyor gibiydiÖmer uyuduysa rahatsız etmek istemediTam oda dan çıkıyordu ki Ayşegülün iç çekişini duyduAğladığına göre onu çok kırmıştıHemen yanına uzandı

_Hayatım çok özür dilerim Sen konuşurken gözüm tvye kaymış olabilirAma inanki seni dikkatle dinliyordumdedi
Ayşegül bu sefer hıçkırarak ağlamaya başladıÖmer ne diyeceğini bilemedi Demekki sorun daha büyükdiye geçirdi içinden

_Canım lütfen hatamı söylermisin
ama Ayşegül onunla hiç konuşmadı

Ertesi gün Ayşegül ağlamaktan şişmiş gözlerle kalktı ama hiç konuşmadıÖmer de üzerine gitmemeye karar verdiBirkaçgün sonra hatamı yüzüme bağırarak söyler diye düşündü
Basit bir hata bu kadarda büyütülmez ki diye düşünerek Ömer de tüstü hiç konuşmadı

Nihayet 2 hafta sonra Ayşegül "Boşanmak istiyorum "diye Ömere söyledi
_Boşanmak mı!!!! diye şaşkın şaşkın baktı karısına
_Evet hemde en kısa zaman da Merak etme çocukları sana bırakmam Perişan olmazlar

_Bir mahzuru yoksa neden boşanmak istediğini sorabilirmiyim

_Zaten biliyorsun ama yinede söyleyimYanında hiçbir değerim olmayan biriyle yaşamak istemiyorum
_Benim için değerinin olmadığına nasıl karar verdin??
_Sen söyledin O akşam
_Ne zaman?
Kaza atlattığımı söylediğimde
_Güle güle ölebilirsinBenim için bir mahzuru yokSadece çocuklara yazık olur ,onlar perişan olurlar,dedin
_Öyle birşey söylemedim
_Demedin ama sözlerinden o anlam çıkıyor
_Ben unutmuşum tam olarak o akşam ne dedim
_Aman öleyim deme çocuklar perişan olurlar,Bu ne demek,benim için önemli değilsin Ayşegül giderse Fatmagül gelirDemekten başka nedir
_Hayatım yanlış anlamışsınSen benim için çok değerlisinNe bileyim o akşam birdenbire çocuklar aklıma geldi

_Tamam işte Beni gerçekten sevseydin eğer,çocuklar değil ,kendin aklına gelirdiBen sensiz ne yaparım derdin
_Delisin sen seni ne kadar sevdiğimi biliyorsunAğzımdan o anda çıkıverdi işte
_Çocukların anasıyım diye seviyorsun herhalde
Seni sevmemle ne alakası var????
_Yot mu?
_Tabi ki yok
_İyi buna sevindim,Ben senin gözünde çocuklarıyın annesi değilsevdiğin kadın olarak değerli olmak istiyorumSeninle olan ilişkimize hiçbir zaman çocukları karıştırma

Ömer Ayşegülün elini tuttu_
_Tamam bir daha dikkat ederim dedi
_Etsen iyi olurBeni çok üzüyorsunEve geldiğinde ikimize birden- nasılsınız-diyorsunİkimizin hatrını ayrı ayrı sormak zormuBenimle bir erkeğin bir kadınla ilgilenmesi gerektiği gibi ilgilenmeni istiyorum
_Seni kırdığım için çok üzgünüm hayatımsözlerimden böyle bir anlam çıkardığın için üzgünümAma sende çok uzattığın için suçlusunSana sorduğumda söyleseydin bu kadar üzülmezdik
_Hatanı fark etmeni bekledim
_Hayatım şunu artık anlasan iyi olurErkekler kadınlar gibi hassas düşünmemizErkeklere
Makinaları sor, futbolu sor Her türlü tamir işlerini göster ama kadın kalbini sorma onu tamir etmeye gelince elleri ayakları dolaşırGerçekten kadınları anlamak çok zordur

_Hiç te zor değil
_Bence zorOkadar detaycı bir kalbe sahipsinizki bazen ne söyleyeceğimi bilemiyorum

_Çok abbarttın, o kadarda değildüşünmeden konuşma yeterBu erkeklerin bahanesiOgün kü olaya dönelim
Sen bir kaza atlattığını söylesenBende "Aman ölme çocuklar üzülür "desemne hissederdin
Ömer bir süre sustu_
_Galiba haklısınBöyle bir şey söylesen hiç hoşlanmazdım
ama bu sözü ben söyleyince böle bir anlama geldiğini düşünemedim
_Eeeee kadınları anlamak o kadar da zor değilmiş Şimdi sor bakalım"Beni seviyormusun "diye
_Beni seviyormusun"diye sordu ömer
__Tabii seviyorum çünkü sen çocuklarımın babasısın

Ömeni yüzü asıldı

_Ne yani çocuklarının babası olmasam sevilecek özelliği olacak adam değilmiyim???

Ayşegül kah kahalarla güldüüü

_Bak seni nasıl da tuzağa düşürdümİşTE benimde söylemeeye çalıştığımda sadece ve Sadece buydudedi

BeYlEr saDeCe bİRaz EmpATİ :notworthy:

2 Hikayede buluşmak dileğiyle :notworthy:2Hikayemiz "Evliliği pekmez sandım"

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Evliliği Pekmez Sandım(Yaşanmış bir hikaye)

Eski 05-11-2008   #2
gulhan

emegıne saglık süperdi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-11-2008   #3
seyito

bunlar ince konularmesela bir pil düşünün pozitif ve negatif vardır + - olmasa o pil çalışmaz evlilikte böyle pozitif ve negetif olmasa yürümez ne bileyim bir tek evlilikle değil arkadaşlık kardeşlik aşk herşeyde işte var bence ayrı kutuplar olmasa hayat olmaz
güzel bi paylaşım tşkler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-11-2008   #4
seyito

bunlar ince konularmesela bir pil düşünün pozitif ve negatif vardır + - olmasa o pil çalışmaz evlilikte böyle pozitif ve negetif olmasa yürümez ne bileyim bir tek evlilikle değil arkadaşlık kardeşlik aşk herşeyde işte var bence ayrı kutuplar olmasa hayat olmaz
güzel bi paylaşım tşkler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-12-2008   #5
bonsoir

Zamn ayırıp :notworthy:okuduğunuz için teşekkürler dostlar Umarım diğer hikayelerimizide beğenirziniz
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com