![]() |
Tosun Gibi Kedi |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Tosun Gibi Kedi2 yaşında bir çocuk ile aynı ebatlarda ve kiloda olan Orazi kek, börek, bisküvi ve tabi ki makarna ile besleniyor ![]() ![]() İtalya'da yaşayan Orazi adındaki kedi tam 16 kilo ![]() ![]() ![]() Guiness Rekorlar kitabı sahiplerini hayvanları zorla beslemeye yönlendirebileceği için En Ağır Hayvanlar bölümünü kapattı ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Tosun Gibi Kedi |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Tosun Gibi Kediama çooq şekker ![]() ![]() tşkler paylaşm için ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
cansel
|
![]() Cevap : Tosun Gibi Kedioooo maşşalah kalçaya bak valla dişiyse baya popülerdir kediler arasında:D
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Tosun Gibi Kedioff bu ne böle yha şişko şeyy:D:D:D ama çok şeker bişii:D paylaşım için thanks ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
seyito
|
![]() Cevap : Tosun Gibi Kedio kadına acıyorum yakında bel fıtığı olur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Tosun Gibi Kediböyle şişko kediler daha iyi sevilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() paylaşmn içn tşkrlr
|