Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağlıyorum, aşk, dünyanın, filminin, için, konusu, orta, yerinde

Dünyanın Orta Yerinde Aşk İçin Ağlıyorum Filminin Konusu

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dünyanın Orta Yerinde Aşk İçin Ağlıyorum Filminin Konusu

* Dünyanın Orta Yerinde Aşk İçin Ağlıyorum Filminin Konusu

Nişanlısı Ritsuko'nun ansızın ortadan kayolmasıyla Aki onu aramak üzere çocukluğunun geçtiği kasaaya gider Genç adam kasaaya vardığında on yedi sene önce yaşadığı ilk aşkın anıları yeniden canlanır Aki yıllar önce okullarındaki en güzel kızlardan irisi olan Sakutaro ile -irirleri için kaydettikleri kasetlerin çok önemli yer tuttuğu- fırtınalı ir aşk yaşamıştır Henüz 16 yaşında olan iki gencin arasındaki romantik ilişki Sakutaro'nun hastalanıp ölmesi ile son ulur Aki yıllar önce kayettiği sevgilisini anarken, zamanında farketmediği ir şekilde Ritsuko'nun da hikayeye dahil olduğunu öğrenir Ancak, geçmişteki aşkını gözden geçiren Aki şimdiki aşkını kayetmemek için elinden geleni yapmaya kararlıdır

'Go' adlı filmiyle çeşitli festivallerden aldığı ödüllerle adını duyduğumuz genç Japon yönetmen Isao Yukisada, 'Dünyanın Orta Yerinde Aşk İçin Ağlıyorum' ile sadece Japonya'da 100 milyon doları geçen ir hasılat yaptı ve gişe rekoru kırdı

Yönetmen :
Yukihiko Tsutsumi

Senaryo :
Yukihiko Tsutsumi

Oyuncular :
Takayuki Yamada, Haruka Ayase, Naoto Ogata, Kaho, Yuki MatsushitaFilmin Türü :

Drama, Romantik

Orijinal Adı :
Sekai no chûshin de, ai wo sakeu

Yapımcı Firma :
Tokyo roadcasting System (TS)

Yapım Yılı :
2004

Yapım Ülkesi :
Japonya

Orijinal Dili :
Japonca

Filmin Süresi :
138 dakika

Resmi Sitesi : Dağıtıcı Firma :
ir Film

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com