|  | Dünyanın Orta Yerinde Aşk İçin Ağlıyorum Filminin Konusu |  | 
|  08-15-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Dünyanın Orta Yerinde Aşk İçin Ağlıyorum Filminin Konusu* Dünyanın Orta Yerinde Aşk İçin Ağlıyorum Filminin Konusu Nişanlısı Ritsuko'nun ansızın ortadan kayolmasıyla Aki onu aramak üzere çocukluğunun geçtiği kasaaya gider  Genç adam kasaaya vardığında on yedi sene önce yaşadığı ilk aşkın anıları yeniden canlanır  Aki yıllar önce okullarındaki en güzel kızlardan irisi olan Sakutaro ile -irirleri için kaydettikleri kasetlerin çok önemli yer tuttuğu- fırtınalı ir aşk yaşamıştır  Henüz 16 yaşında olan iki gencin arasındaki romantik ilişki Sakutaro'nun hastalanıp ölmesi ile son ulur  Aki yıllar önce kayettiği sevgilisini anarken, zamanında farketmediği ir şekilde Ritsuko'nun da hikayeye dahil olduğunu öğrenir  Ancak, geçmişteki aşkını gözden geçiren Aki şimdiki aşkını kayetmemek için elinden geleni yapmaya kararlıdır   'Go' adlı filmiyle çeşitli festivallerden aldığı ödüllerle adını duyduğumuz genç Japon yönetmen Isao Yukisada, 'Dünyanın Orta Yerinde Aşk İçin Ağlıyorum' ile sadece Japonya'da 100 milyon doları geçen ir hasılat yaptı ve gişe rekoru kırdı  Yönetmen : Yukihiko Tsutsumi Senaryo : Yukihiko Tsutsumi Oyuncular : Takayuki Yamada, Haruka Ayase, Naoto Ogata, Kaho, Yuki MatsushitaFilmin Türü : Drama, Romantik Orijinal Adı : Sekai no chûshin de, ai wo sakeu Yapımcı Firma : Tokyo roadcasting System (TS) Yapım Yılı : 2004 Yapım Ülkesi : Japonya Orijinal Dili : Japonca Filmin Süresi : 138 dakika Resmi Sitesi : Dağıtıcı Firma : ir Film Kaynak: intersinema  com | 
|   | 
|  | 
|  |