Annem için |
05-10-2008 | #1 |
djdem
|
Annem içinBir günümüz bile sensiz geçmezken Şimdi mezarına hasretiz anne Issız bir mezarlık, kimsesiz bir yer Gölgesinde ulu, loş bir mâbedin Bir yığın toprakla bir parça mermer Sırrıyla haşr olmuş orda ebedin Bir yığın toprakla bir parça mermer, Üstünde yazılı yaşınla, adın; Baş ucunda matem renkli serviler Hüznüyle titreşir sanki hayatın Seni gömdük anne yıllarca evvel Göz yaşlarımızla bu ıssız yere Kimsesiz bir akşam ziyaya bedel Matem dağıtırken hasta kalblere Kimsesiz bir akşam, ezelden yorgun Hüznüyle erirken Dicle de sessiz, Öksüzlük denilen acıyla vurgun Bir başka ölüydük bu toprakta biz
05-11-2008 | #2 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Annem içinçok gzl şiir tbrklr:D
05-11-2008 | #4 |
arma
|
Cevap : Annem içinteşekkürler
HAYATTA EDİNDİĞİM TECRÜBELER YEDİĞİM KAZIKLARIN TOPLAMIDIR TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR DERDİ OLANI DİNLERİM DERDE YOL AÇANI SİLER GEÇERİM [GVIDEO]http://videogooglecom/videoplay?docid=-2267074339994936291[/GVIDEO] |
Cevap : Annem için |
05-11-2008 | #5 |
jasmine
|
Cevap : Annem içinçok anlamlı ve güzel bir şiir ben bütün annelerimizin anneler gününü kutlarım aslında bir gün değil bence hergün anneler günü tşkler djdemcimmm
05-11-2008 | #6 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Annem içinforum sinsi ailemizdeki annelerin ve tüm annelerin anneler gününü kutluyorherkesin bu anne duygusunu tatmasını canı gönülden istiyorum |
05-11-2008 | #7 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Annem içinÖncelikle birbirinden değerli annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım Onlar evlatlara bahşedilmiş birer melek Onları değil üzmek, elimizden geldiğince mutlu edelim Çünkü onlar herşeyin en iyisine layıklar |
05-11-2008 | #8 |
djdem
|
Cevap : Annem içinzaman ayırıp okuduğunuz için ben teşşkür edrim