|  | 'Sweeney Todd' Ã?Zel Rã¶Portajä± |  | 
|  08-15-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   'Sweeney Todd' Ã?Zel Rã¶Portajä±Sinemalar  com’dan “Sweeney Todd” ve Johnny Depp hayranlarını sevindirecek bir ilk daha! 15 Å?ubat 2008’de gösterime girecek “Sweeney Todd: Fleet SokaÄ?ının Å?eytan Berberi” filminde bir araya gelen baÅ?arılı yönetmen Tim Burton ve ünlü oyuncu Johnny Depp filmin hazırlık süreci ile ilgili düÅ?üncelerini anlattılar  Filmin çekim aÅ?amasından görüntüler ve özel sahnelerle süslenen, sadece Sinemalar  com’da izleyebileceÄ?iniz  bu kısa ve keyifli röportajı İngilizce olarak yayınlıyoruz  Röportajın Türkçe çevirisini aÅ?aÄ?ıda bulabilirsiniz  Keyifle izlemeniz dileÄ?iyle… JOHNNY: Beraber çektiÄ?imiz ilk film on yedi sene kadar önceydi adamım    TIM: Johnny her seferinde baÅ?ka bir karakteri canlandırıyormuÅ? gibi hissediyorum  Bu yüzden, 6 farklı kiÅ?iyle çalıÅ?ıyorum gibi geliyor  JOHNNY: Bazı filmler vardır, kendinizi içinde hissedersiniz, yaptıÄ?ınız iÅ?i, film sürecini ve bunun gibi Å?eyleri seversiniz  Bir de Tim’den gelen telefonlar vardır ki…iÅ?te bu benim için eve dönmek gibi bir Å?eydir  JOHNNY: Atmosfer sizi yeni ve farklı Å?eyler yaratmaya teÅ?vik ediyor  SWEENEY: Tabi! Bayım! Bir traÅ?a ne dersiniz? TIM: Å?arkı söylemek tabii ki filme bambaÅ?ka bir boyut katıyor  Johnny de bana, “sanırım yapabilirim” dediÄ?inde, bu benim için yeterliydi  SWEENEY: Ã?cümü alacaÄ?ım, huzura ereceÄ?im (Å?arkı söylerken) TIM: Birkaç ay sonra bana bir kaset gönderdi ve bu inanılmazdı  Tüm beklentilerimin üzerindeydi  SWEENEY: Hayatınızdaki en yakın traÅ?ı olacaÄ?ınıza garanti ederim  TIM: Johnny modern bir rock yıldızı kalitesi getiriyor yaptıÄ?ı iÅ?e  SWEENEY: Eve, seni beklerken bulmaya geldim…eve (Å?arkı söylerken) JOHNNY: Tim’in ne kadar heyecanlı olduÄ?unu hatırlıyorum  Bugüne kadar, burada çıkarmakta olduÄ?u iÅ?in yakınından geçen hiçbir Å?ey yapmamıÅ?tı, ben de öyle  O yüzden çok ama çok heyecan vericiydi  TIM: Biz “film Å?öyle oldu, böyle oldu” demeyi sevmiyoruz  Yeni bölgelere girmek eÄ?lenceli bizim için  Her seferinde çıtayı biraz daha yükseltiyoruz  JOHNNY: Tim kendini aÅ?tı  SWEENEY: Hayat yaÅ?ayan içindir azizim, o yüzden yaÅ?amaya devam edelim  (Å?arkı söylerken) SWEENEY/ MRS  LOVETT: Sadece yaÅ?amaya devam edelim  Gerçekten yaÅ?amaya    SWEENEY: TraÅ?a gelir misin? Devami    | 
|   | 
|  | 
|  |