![]() |
Bu Sabah Hüzünlüyüm |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Bu Sabah HüzünlüyümBu sabah hüzünlüyüm, dokunsalar ağlarım
![]() ![]() Kalbim acılarla dolu, yokluğunun ilk sabahında ![]() ![]() Unutmuşum saatleri, zamanlar durmuş senin için ![]() ![]() Gidişine sabahlar bile isyan etti ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz güneşler bile doğmuyor, gözlerimde ![]() ![]() Zaman acımasız, zaman hain ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sözünle güneşler batırmışsın, sabahlarımda ![]() ![]() Atmış gitmişsin beni bir köşeye ![]() ![]() Yokluğun bana doyar, ben yokluğuna susamışım ![]() ![]() Aklıma geldiğinde yudum yudum tükenirim ![]() ![]() Yokluğunun ilk sabahında ![]() ![]() ![]() Bir gün gelir bende çekip giderim sevginden ![]() ![]() Ama ozamana kadar bin kere ölürüm ![]() ![]() Bin kere dar ağacına asarım duygularımı ![]() ![]() Ama yinede fayda vermez, isyan ederim kaderime ![]() ![]() Dudaklarım boykot etmiş adını , zamansız ![]() ![]() Matemini dalga dalga yazarım gecelerime ![]() ![]() Gözlerim seni ağlar, ellerim seni yazar ![]() ![]() Ben çeker giderim hayatından, sen kalırsın o şehirde ![]() ![]() O şehirde insanlar çabuk unutulur, çabuk biter sevgiler ![]() ![]() İçeceğim yokluğuna , bu gece nöbet nöbet ![]() ![]() Lanet olsun bu karşılıksız sevdalarıma ![]() ![]() Lanet olsun beni hiç sevmemişliğine ![]() ![]() ![]() ![]() Benim olmayacağını bilerek yazacağım ![]() ![]() Ve benim hiç olmadığına içeceğim ![]() ![]() Vaad edeceğim bir şey yok sana benden başka ![]() ![]() Ama sen beni anlamadın istemedin asla ![]() ![]() ![]() Uzaklarda ışık var ama senin ışığına benzemez ![]() ![]() Öyle bir ateş yaktın ki bende yazmakla bitmez ![]() ![]() Sen beni aramazsın, özlemezsin biliyorum ![]() ![]() Ben seni esen yellerden bile soruyorum ![]() ![]() ![]() Öyle bir şarkı olsa ki seni anlatmasa ![]() ![]() Öyle bir şiir olsa ki seni yazmasa ![]() ![]() Öyle bir gün olsa ki senle doğmasa ![]() ![]() Çeylan gözlüm, yokluğunun ilk sabahında ![]() ![]() Sana hasretim sarılmasa ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Bu Sabah Hüzünlüyüm |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Bu Sabah Hüzünlüyümşiir spr olmuş helaaal cnm tşk:):):)
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|