Babam Diyorki |
|
|
#1 |
|
gulhan
|
Babam DiyorkiDelikanlı sevgilisini aksam eve bırakır Evin önünde masum bir fısıltıdan sonra ateşlenir Bir elini duvara dayayarak - "Beni bir öper misin" ![]() Kız: - "Deli misin evin önünde annemler görür" der ![]() Erkek: "Ne olacak canim bu saatte kim görecek, ne olur seni çok seviyorum ![]() ![]() Kız: - "Ben de seni ama olmaz ![]() ![]() " Erkek devamlı ısrar eder Bir ara aniden merdivenlerin ışığı yanar ve kızın küçük kız kardeşi belirir Küçük kız: - "Babam diyor ki öpecekse öpsün, gerekirse ben öpecekmişim, o da olmazsa kendisi gelecekmiş ama o beyinsize söyle elini diyafon düğmesinden çeksin dedi''
|
|
#2 |
|
|
Cevap : Babam Diyorkiyok artık:Dne babaymış be paylaşım için tşkler amma benim babam gelirsem öpecem değil öldürecem onu derdi heralde:D:D D
|
|
Cevap : Babam Diyorki |
|
|
#3 |
|
dam99
|
Cevap : Babam Diyorkiokuyunca çooook hoşuma gitti hatta yüksek sesle güldüm helal olsun tşk ler |
|
Cevap : Babam Diyorki |
|
|
#5 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Babam Diyorkioff sprmiş bu yha tşk cnm paylaştığın için :D ama bnm babam öpçem diil öldürcem derdi:D hayat gülmeyi diil ağlamayı öğretir
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|