Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmi, görüşleri, küçük, kıyamet, ziyaretçi

Küçük Kıyamet Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Küçük Kıyamet Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Küçük Kıyamet Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2
3
4
5
6
10
20
30
40
50
60
70

huhu

11052008 00:21:00

ence cok güzel ir filmdiAyrica hersey rüyaymis demek filmin sonunu asitlestiriyorence sonu muhtesemdi

sevda onur

20022008 02:22:00

eğer ir filmde cansel elçin varsa ilinki hikaye mükemmeldir yeterki teknik ekip iyi olsun innur kayanın sergilediği performans harikaydı izlenilmeye değer ir film zaten korku filmi değil elki psikolojik gerilim diyeilirizHayatın ve ölümün gerçeklerini anlatmış yapımcıları veoyuncuları terik ederim

esmer

10012008 17:28:00

Harika ir filmdiSenaryo, kurgu, görüntüler, ışık ve ses efektleri, oyuncuların hepsinin performansı olağanüstüydü Türk sinemasında ir dönüm aşlangıcı ence u filmEmeği geçen herkesle gurur duyuyorumu filmi izleyip te ir şey anlamadığını iddia edenlere de tavsiyemOtursunlar ir daha izlesinler öylesine emek verilen ir şaheseri u kadar kolay eleştirip kötülemeye hakları yok enceTüm ekie sevgiler, saygılar

cansu palaıyık

08012008 13:44:00

tek kelimeyle harika ir film olmuş cansel elçine ayıldım harika ir performans göstermiş çok etkilendim yaancı filmlere taş çıkarır söyleyim

ERU

08012008 13:16:00

çok aşarılı süper ir senaryo oyuncular harika sadece zeki karakteri pek oturmamış ama süperdi çok etkilendim

ersin

08012008 08:16:00

iyi, iyi arkadaşlar o kadar da kötümser olmayın deprem gerçeği yaşamayınca öyle yorumlar çıkıyor herhalde Onlar deprem gerçeğini yansıtmaya çalışmışlar !

6

Elif

08012008 00:38:00

verdigim 6 puan in 1 tanesi ile cansel elcin e degil film guzel asladi ama ne ortasi ne sonu elli cok sacmaydi ama devam etseydi merak edip izlerdim

1

wolcano

08012008 00:10:00

u zamana kadar izlediğimiz en kötü yerli yapımNedense yerli yapımlarımızda giriş gelişme sonuç hiçir zaman olmazillaki ir puzzle yaratırlaren sonunda kendileride sonunu getiremezlerseyretmeyenler için söylüyorum,herhangi ir gün tv de tekrar verilirse oşuna izlemeyin uykunuzdan olmayın

küra nur küçük

17122007 12:45:00

insanlara olağan üstü gerilim yasatan ir film en çok eğendim ütün oyunculara tesekkürler u filmide asarılı oynadıkları için yönetmenlerinr hiç ir emegi osa gitmemis

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com