![]() |
Küçük Kıyamet Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küçük Kıyamet Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Küçük Kıyamet Filmi Ziyaretçi Görüşleri 2 3 4 5 6 10 20 30 40 50 60 70 huhu 11 ![]() ![]() ence cok güzel ir filmdi ![]() ![]() ![]() sevda onur 20 ![]() ![]() eğer ir filmde cansel elçin varsa ilinki hikaye mükemmeldir yeterki teknik ekip iyi olsun innur kayanın sergilediği performans harikaydı izlenilmeye değer ir film zaten korku filmi değil elki psikolojik gerilim diyeiliriz ![]() esmer 10 ![]() ![]() Harika ir filmdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cansu palaıyık 08 ![]() ![]() tek kelimeyle harika ir film olmuş cansel elçine ayıldım harika ir performans göstermiş çok etkilendim yaancı filmlere taş çıkarır söyleyim ERU 08 ![]() ![]() çok aşarılı süper ir senaryo oyuncular harika sadece zeki karakteri pek oturmamış ama süperdi çok etkilendim ersin 08 ![]() ![]() iyi, iyi arkadaşlar o kadar da kötümser olmayın ![]() ![]() ![]() ![]() 6 Elif 08 ![]() ![]() verdigim 6 puan in 1 tanesi ile cansel elcin e degil film guzel asladi ama ne ortasi ne sonu elli cok sacmaydi ama devam etseydi merak edip izlerdim 1 wolcano 08 ![]() ![]() u zamana kadar izlediğimiz en kötü yerli yapım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() küra nur küçük 17 ![]() ![]() insanlara olağan üstü gerilim yasatan ir film en çok eğendim ütün oyunculara tesekkürler u filmide asarılı oynadıkları için ![]() Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|